TUŽNA OBLJETNICA

Ivana Kindl uoči koncerta za Olivera: ‘Rekao mi je u šali, mala, ti nemaš nos, to je pokušaj od nosa!‘

Na pozornici na lokaciji Kolur Zvončac nastupaju Ivana Kindl i Ive Županović, Alen Đuras i ToMa

Marina Orsag i Ivana Kindl

 Hrt/Hrt

Svi koji ovog vikenda ne mogu biti u Veloj Luci, uoči pete godišnjice smrti glazbenog velikana, Olivera Dragojevića ne propustite koncert „Ka i uvik, gledan more“ u sklopu Kolur Open Aira.

Na pozornici na lokaciji Kolur Zvončac bit će održan koncert morskom vuku u čast, a nastupaju Ivana Kindl, Ive Županović i mlade nade domaće scene Alen Đuras i ToMa.

image

Na pozornici lokacije Kolur Zvončac bit će održan koncert Oliveru u čast

Antonio Mirko Macan

- Oliverov glas je od ranih dana bio dio mog života i odrastanja. Bila sam dvogodišnjakinja kad je izašla Nadalina i od tad mi se urezao u dušu. Jednom prilikom smo bili skupa na turneji i nikad neću zaboraviti što mi je rekao. Duhovit, kakav je oduvijek bio, gledajući u moj nos rekao je: „Mala, ti nemaš nos, to je pokušaj od nosa, prisjetila se Kindl legendarnog pjevača te najavila nastup u petak.

- U petak ću s Ivom Županovićem otpjevati nekoliko dueta koje je Oliver snimio sa Zoricom Kondžom i jednu solo pjesmu. Vjerujem da će biti večer za pamćenje, priznala je.

Koncert počinje u 20 sati i besplatan je za sve posjetitelje, a nastupu se veseli i Ive Županović koji kaže kako je Oliver, uz Beatlese, bio njegov najveći glazbeni uzor.

- Budući da je ovo koncert Oliveru u čast, odlučio sam napraviti presjek kroz njegovu čitavu karijeru s pjesmama koje se redovito čuju u radijskom eteru, ali najveći gušt mi je što ću pjevati i pjesme koje su, onako, iz naftalina, koje se ne čuju toliko često, a opet su predivne, pjevne, i nema sumnje kako će i publika to prihvatiti te pjevati s nama kao jedan veliki zbor, poručio je Županović.

image

Ive Županović

Antonio Mirko Macan

- Split je moja druga kuća, tamo se osjećam fantastično, to znaju svi koji me poznaju. Često pjevam u Splitu, a i privatno (pa i romantično) sam duži period svog života vezan za taj grad i ljude u njemu. Neki od mojih najbliskijih prijatelja su Splićani, ali i suradnici s kojima radim na svojim pjesmama, dodao je Ive Županović.

Poseban začin večeri bit će lokacija održavanja koncertne večeri – Kolur Zvončac, najnovija splitska pozornica na otvorenom. Pokazala se izuzetno atraktivnom Splićanima svih generacija i njihovim gostima, posebice tijekom odlično prihvaćenog Split Park Festivala.

Podsjetimo, uz originalno uređenje nekoć zapuštenog kutka centra grada, vrhunsku gastronomsku ponudu te bogat zabavni program, Kolur Zvončac nastavlja i kroz sljedećih mjesec dana biti hit za ljetni izlazak, kroz manifestaciju Kolur Open Air.

Što vas sve očekuje u vrućim ljetnim noćima možete provjeriti na Facebooku i Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:48