NOVA PJESMA

Ivana Kindl u singlu ‘Netko Ko Me Čuva‘ pjeva o ljubavi kakvu želi svakome pa i samoj sebi

Singl o bezvremenskoj ljubavi koja pokreće čitav svijet obgrlio je i emotivni prateći video

Ivana Kindl

 Milevoj Matea

Vrsna vokalistica Ivana Kindl predstavlja novi singl naziva "Netko Ko Me Čuva" kojeg autorski supotpisuje s Alenom Križajem. Radi se o još jednoj njenoj moćnoj baladi čvrstog groovea, a inspiraciju za tekst Ivana je pronašla u nepresušnom izvoru zvanom ljubav.

- Riječi za ovu pjesmu došle su prilično brzo i moram konstatirati da su mi ovo među najdražim i najljepšim stihovima koje sam napisala, kaže naša pjevačica iznimnog glasa koja i ovoga puta progovara o snazi ljubavi, ističući pritom kako je neizmjerno bitno imati u životu nekog tko te istinski razumije, tko je tu bezrezervno u dobru i zlu. Pjesma, srčano poručuje Ivana, progovara o ljubavi kakvu želi svima, pa i samoj sebi.

Singl o bezvremenskoj ljubavi koja pokreće čitav svijet obgrlio je i emotivni prateći video kojeg su producirali Marko Horvat i Tomislav Horvatinović iz NEXUS Produkcije. Uvodno spomenuto, tekst i glazbu supotpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj koji je i producent pjesme, dok mix i mastering potpisuje Filip Vidović (Matterhorn music).

Ivana Kindl ove godine slavi 20 godina diskografske karijere, a kao poklon za obljetnicu najavljuje za jesen svoj peti studijski album naziva "Put ka sebi".

Na putu k novom albumu Ivana je, podsjetimo, pored upravo predstavljenog singla "Netko Ko Me Čuva" konstantno oduševljavala impresivnim nizom autorskih pjesama. Put započet uz "Sve istine i laži", popraćen je uspješnicama "Ima nade", "Budi mi blizu", "Imamo razlog", radiofoničnim hitovima "Ostavljaš me samu" i "Divovi ljubavi", a zatim i tajanstveno zavodljivim "Bond"-om te još uvijek rado sviranim u eteru i sjajno pozicioniranim singlom "Pusti Da Se Dogodi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 12:59