PRIJATELJI I NAKON RASKIDA

Iva Šulentić u svojoj emisiji ugostila bivšeg dečka Luku Nižetića: ‘Koja lipa najava, tako mi godi!‘

Skupa su ljubovali četiri godine i nikad nisu rekli što ili tko im je presudio...

Iva Šulentić i Luka Nižetić

 HRT

Da prijateljstvo postoji i nakon propale veze pravi su dokaz televizijska voditeljica Iva Šulentić (39) i njezin bivši dečko Luka Nižetić (39), piše Slobodna Dalmacija.

Ovaj bivši par danas se susreo u emisiji HRT-a Kod nas doma čija je voditeljica, uz Barbaru Kolar - i Iva! Povod je bio proslava dvadesete obljetnice pjevačke karijere koju će Luka proslaviti koncertom u zagrebačkoj Tvornici 28. listopada u Tvornici.

- Nije prvi put da se družimo u emisiji, Luka Nižetić, dame i gospodo - govorila je Iva dok se Luka cijelo vrijeme smijao i kroz smijeh joj dobacio: Koja lipa najava, tako mi godi!

- Godi mi godi, uzvratila mu je Šulentić i bivšeg dečka nastavila intervjuirati o skorašnjem koncertu.

Šulentić je Nižetića već jednom ugostila u emisiji Kod nas doma. Bilo je to prije dvije godine kad je je pjevač predstavio novu pjesmu, ali i pokazao da se odlično snalazi u kuhinji. Pred kamerama je spremio polpete od kvinoje, kelja i mozzarelle te salatu od matovilca, cikle i jabuke.

image

Luka Nižetić

HRT

- Veliko mi je zadovoljstvo što mogu pozdraviti glazbenika, a on nije samo glazbenik, on i piše, pjeva, pleše, kuha, fotografira pa ima stila... Ne znam kako da dalje idem, a da nam ne kradem minute jer je vrijeme da on progovori. Dobar dan i dobrodošao Luka Nižetić - najavila ga je Iva, a on joj je uzvratio: Hvala na tako lijepoj najavi.

Splićanin i Zagrepčanka ljubovali su četiri godine, a krah ljubavi dogodio se 2011. godine, svega nekoliko mjeseci nakon što su proslavili četvrtu godišnjicu veze. Upoznali su se na Dori, hrvatskom izboru pjesme za Eurosong, gdje se Luka 2007. natjecao s pjesmom ‘Pusti me u san‘, a Iva vodila natjecanje.

Svoju su vezu dugo krili od javnosti, tvrdeći kako su samo prijatelji, no onda su fotografije njihovih strastvenih poljubaca objavljene u jednom časopisu.

- Mladi smo, veza je bila prekrasna i trajala je četiri godine, ali došla je svom prirodnom kraju. Ostajemo prijatelji i podrška jedno drugome - rekli su u zajedničkoj izjavi za medije nakon prekida.

image

Iva Šulentić

HRT

I dok se od tog prekida Luku može vidjeti tek u društvu dobrih prijatelja ili psa, Iva je bila udana za psihologa Igora Mikloušića od kojeg se razvela nakon tri godine braka.

- Istina je da smo se Igor i ja razišli. Nažalost, nismo uspjeli. O odluci smo dugo i razumno promišljali i donijeli je nedavno. Igor i ja proveli smo sedam predivnih godina zajedno te dalje nastavljamo kao prijatelji. Naš razvod je putovanje koje moramo završiti sami. Ovo je prvi i posljednji put da o ovoj temi istupamo javno i molim predstavnike medija da poštuju našu želju za privatnošću - kazala je nakon razvoda.

Luka se osim glazbi prepustio i putovanjima, na kojima mu se često pridruži prijatelj, glumac Slavko Sobin. Splićani su se tako početkom ove godine provodili u Egiptu gdje su i dočekali 2022., piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:49