ZNAKOVITA OBJAVA

Iva Šarić reagirala na dramatičnu press konferenciju Brune Petkovića: Evo što je objavila

Podrška supruge nogometašu dolazi nakon što je HNS pokrenuo disciplinski postupak protiv njega zbog izjave o Robertu Jarniju

Iva Šarić i Bruno Petković

 Tonci Plazibat/cropix/

Iva Šarić javno je podržala svog supruga Brunu Petkovića. Snimila ga je za Instagram story i podijelila kako je zabio gol. Nogometaš Dinama zabio je za 1:0 protiv Betisa.

Šarić je uz ime svog supruga dodala emotikone srca, a na storyju je svirala pjesma "The next epizode Dr. Drea i Snoop Dogga". Podrška dolazi nakon što je HNS pokrenuo disciplinski postupak protiv Petkovića jer je Roberta Jarnija nazvao "klaunom" zato što je rekao da će navijati za španjolski klub u sinoćnjem derbiju.

image

Iva Šarić podržala supruga Brunu Petkovića

Screenshot Instagram/ Iva Šarić/

"Stvarno je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klaun. Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub obični su klauni", kazao je nogometaš na konferenciji za novinare.

Inače, Šarić i Petković upoznali se dok je nogometaš novinarki davao intervju. Nakon godinu dana javno su potvrdili svoju vezu, a 2021. su dobili sina Adriana. Par i dalje drži svoje privatne živote podalje od očiju javnosti, ali podrške nikada ondje ne dostaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 00:03