MASKED SINGER

Ispod Punjene Paprike skrivao se Zuhra: ‘Malo sam bio ograničen s koreografijom‘

Rasplesani detektivi u sastavu Enis Bešlagić, Ida Prester, Borko Perić i Antonija Mandić bili su na sto muka
 RTL

Zlatan Zuhrić Zuhra, otkriveno je u večerašnjoj epizodi RTL-ovog showa 'Masked singer', skrivao se iza kostima Punjene paprike. Upravo je ta maska otvorila otvorila show svojim nastupom i pjesmom grupe Snap! 'Rythm is a Dancer'. Rasplesani detektivi u sastavu Enis Bešlagić, Ida Prester, Borko Perić i Antonija Mandić bili su na sto muka no na kraju su zaključili da bi ispod maske mogao biti Edo Maajka, Rafael Dropulić, Robert Prosinečki ili Branko Đurić Đuro.

Na red je potom došla Meduza koja je otpjevala pjesmu 'Mercy' pjevačice Duffy, a Antonija Mandić je zaključila da bi to mogla biti Lana Jurčević. Ida je bila u dilemi je li ispod maske možda Tatjana Matejaš Tajči, Enis je ispod Meduze stavio Zrinku Cvitešić, a Borko Maju Bajamić.

Nako što je publika glasala, u iduću emisiju izravno je prošla Meduza dok je Punjena Paprika otišla u eliminacijski krug.

image
RTL

U drugom pjevačkom dvoboju natjecali su se Licitarsko Srce i Ajkula Drakula. Licitarsko Srce je nastupilo s pjesmom 'Srce nije kamen', Toše Proeskog, a raspjevalo je publiku i detektive. ''Meni je sad sve jasno!'', vikao je Borko u pol nastupa, a nakon što je završilo rekao je da bi to mogao biti pjevač Filip Rudan. Antonija Mandić rekla je da je ispod maske glumica Nives Ivanković, Ida je mislila da je to Ivanka Mazurkijević, dok je Enis ispod maske 'vidio' Miju Begović.

Ajkula Drakula je otpjevao poznati hit grupe Đavoli, 'Stojin na kantunu.

- To bi mogao biti Igor Štimac! - rekao je Enis, a Borko je rekao da je to Štimac, ali Slavko!

Antonija je rekla da bi mogao biti Enio Meštrović Ričard, a Ida da je Ajkula Drakula, Krešo Sučević Međeral.

Publika u studiju odlučila je da dalje prolazi Licitarsko Srce, a Ajkula Drakula je otišla u eliminacije.

Slatkač i Dalmatinka bili su sljedeći duel. Slatkač je raspjevao publiku, ovoga puta rock pjesmom grupe Aerosmith 'I don't Want to Miss a Thing'. Detektivi su nakon njegove izvedbe rekli da bi ispod mogao biti Saša Lozar, Čedo Prodanović, Matija Cvek ili Filip Rudan.

image
RTL

Dalmatinka je otpjevala pjesmu Roda Stewarta 'Da ya Think I'm Sexy', a Antonija je ponovila da misli kako je ispod maske Emilija Kokić ili Natali Dizdar. Ida je sumnjala na Ariju Rizvić, a Enis na Natašu Janjić. Uslijedilo je i glasovanje publike koji su odlučili su da direktno dalje ide Slatkač.

Četvrti i ujedno posljednji pjevački dvoboj večeri zatvorili su Tintilinić i Torpedo. Tintilinić je otpjevao poznati hit Amy Winehouse 'You Know I'm No Good', a imena koja su mu dodijelili nakon nastupa bila su Sonja Kovač, Antonija Šola ili Tina Rupčić.

S pjesmom 'Proljeće' Luke Nižetića, Torpedo je zatvorio pjevačko - natjecateljski dio emisije, a detektivi su ispod njegove maske smjestili Prlju i Mrleta iz grupe Let 3, Ivicu Kostelića, Vojka Obersnela.

Publika je odlučila da izravno dalje ide Tintilinić pa je Torpedo morao u eliminacije.

U sljedeću emisiju direktno odlaze Meduza, Licitarsko Srce, Slatkač i Tintilinić, a publika je morala odlučiti kome žele otkriti identitet između Punjene Paprike, Ajkule Drakule, Dalmatinke i Torpeda. Nakon glasovanja, odlučeno je da masku skida Punjena Paprika ispod koje se skrivao poznati glumac i komičar Zlatan Zuhrić Zuhra!

- Malo sam bio ograničen s koreografijom. Većina koreografije se odigrala u paprici! - rekao je Zuhra te još jednom otpjevao 'Rythm is a Dancer'.

image
RTL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2022 18:20