NINA KRALJIĆ

‘Iskreno se ne sjećam kad sam se zadnji puta osjećala ovako apsolutno sretno. Istinska sreća...‘

Osebujna pjevačica prvi se put nakon Dore oglasila na svom nedavno ponovno aktiviranom Instagram profilu
Nina Kraljić
 Matija Djanjesic/Cropix

Više od dva tjedna nakon završetka i velike drame oko Dore, kada je sa svojom pjesmom “Rijeka” završila na drugom mjestu, iza pobjednice Albine Grčić, kojoj je odbila čestitati sada se podužom objavom na Instagramu oglasila pjevačica Nina Kraljić.

Svijetu je poručila da je najsretnija na svijetu. Radi na još tri nove pjesme i uživa u umjetnosti, kaže.

"Iskreno se ne sjećam kad sam se zadnji puta osjećala ovako apsolutno sretno. Kad ti se sve posloži, sve nepotrebno rastjera i očisti", napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala s osmijehom na licu.

"Kad ostaneš bez teksta od cjeline koja se slaže unutar tebe i oko tebe u svakom smislu, u svakom dijelu tvog života. Osjećaj koji treba biti zabilježen svakako", dodala je.

"Teško je to opisati, ali mislim da se zove istinska sreća. Valjda je nju i nemoguće opisati. Ludo sretan, kao maleno dijete. Kao ova fotka", zaključila je.

Podsjetimo, epilog ovogodišnje Dore bio je posebno buran. Nina Kraljić na društvenim je mrežama ustrajala na tome da je zakinuta te da joj je uskraćena pobjeda, a obračunavala se i s fanovima u komentarima i isticala kako joj se pobjednička pjesma uopće ne sviđa. Potom je u jednom trenutku izbrisala sve svoje profile na društvenim mrežama. Kada ih je nedavno povno aktivirala prvo je objavila kako s HRT-om više nema veze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:00