‘ŠALITE SE...‘

Internetom se munjevito širi zanimljiva snimka, Gvardiol za Jutarnji: ‘To nisam ja!‘

Kontaktirali smo nogometaša vezano za videozapis koji kola internetom, a on je sve opovrgnuo

Joško Gvardiol

 Tobias Schwarz/Afp

Društvenim mrežama dijeli se video za koji se tvrdi da je u njemu nogometaš Joško Gvardiol (21) u kojem izjavljuje: "Ja isto imam curu".

Povele su se spekulacije među obožavateljima je li to uopće Gvardiol u videu, pa smo ga kontaktirali.

"Pa ja se nadam da se vi šalite s ovom porukom... Naravno da nisam. I zašto se toliko zamarate oko toga imam li curu ili ne?", odgovorio je Gvardiol na pitanje je li to on na videu.

Nakon toga spomenuli smo mu da je na videu i njegov prijatelj nogometaš Kristijan Jakić koji igra za Eintracht Frankfurt i poslali link na videozapis.

"Da, da, jasno mi je sve, ali nisam ja. Evo nisam ni znao iskreno o čemu je riječ", napisao nam je nogometaš.

Iako Gvardiol tvrdi da on nije osoba koja se pojavljuje u isječku koji je preuzet iz streama Chese koji je ovaj odradio prije 18 sati, streamer Wondery je prije 12 sati odradio stream naslovljen "PUBG w/nugato & gvardiol & jaka".

U PUBG-u, kao i u drugim battle royale igrama, na ekranu se može vidjeti koji su igrači članovi tima streamera, pa se tako može vidjeti da je Wondery igrao s igračima čiji su nadimci "Jole_Hemingway", "jakic97" i "Nugato".

Streamer Nugato, koji je bio član spomenutog tima, također je streamao spomenutu partiju te se i kod njega može vidjeti da je igrao s igračima čiji su nadimci "wondery-", "Jole_Hemingway" i "jakic97".

S obzirom na to da je Kristijan Jakić rođen 1997. godine, dade se zaključiti da je on "jakic97", što sugerira da je Gvardiolov gejmerski nadimak "Jole_Hemingway".

Također, Nugato je na svom drugom kanalu SecondNugato objavio videozapis koji je preuzeo sa Wonderyjevog streama te koji je naslovio "Joško Gvardiol NAJVJERNIJI Fan Nugata? *pratim ga od..*". U tom se videozapisu može čuti kako Wondery Gvardiola pita otkad igra igre, na što mu ovaj odgovara da igra od davnih dana te da je streamera Nugata pratio otkad je igrao Hunger Games. Gvardiol je potom dodao da je League of Legends bila prva igra koju je igrao.

Na YouTubeu također kola videozapis u kojem se pojavljuju Chesa i navodno Joško Gvardiol. U tom se videozapisu može vidjeti da Gvardiol sjedi u istoj stolici i istoj prostoriji kao i u videozapisu u kojem navodno otkriva da ima djevojku.

image

Kadar iz snimke u kojoj Joško Gvardiol navodno otkriva da ima djevojku

Screenshot/YouTube
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 13:22