TULUM U SALOONU

Imamo snimke s lude zabave u čast Velimira Zajeca: I Kolinda je zapjevala stare hitove Fosila

Zajec je bivšoj predsjednici RH poklonio loptu s velike torte, a onda je društvu Dinamovih legendi redao pjesme Fosila i Prljavaca

Slavlje u Saloonu nakon promocije knjige ”Zeko”

 Screenshot

Bio je to povratak u Dinamova zlatna vremena, ali i zlatna vremena zagrebačkog kluba Saloon u kojem je sinoć održan afterparty nakon svečane promocije biografije slavnog nogometaša Velimira Zajeca "Zeke" autora Sanjina Španovića.

Većina uzvanika koja je prisustvovala predstavljanju "Zeke" u kazalištu Komedija preselila se u klub u kojem je bez sumnje, barem većina njih tih slavnih 80-ih provela dobar dio svoje mladosti. Ekipu je zabavljao DJ Tomislav Tomašević, ali ne zagrebački gradonačelnik, koji se također pojavio na promociji knjige.

Zeku je dočekala i torta s njegovim likom, a na kojoj su se našle i kopačke i nogometna lopta, naravno u slatkom izdanju. Zajec je, kako čujemo, nije želio razrezati bez svojih starih suigrača, legendi zelenih travnjaka Marka Mlinarića, Stjepana Deverića i Džemala Mustedanagića.

Partyju se pridružila i bivša predsjednica RH, a sada članica Međunarodnog olimpijskog odbora Kolinda Grabar-Kitarović, koja je sudeći po snimaka sa zabave tu imala počasno mjesto. A onda je od Zajeca dobila i poklon, "nogometnu loptu" s torte. Kod koga su završila "kopačke" nije poznato, no Zeko je i njih udijelio.

Uzvanici su uživali u poznatim pjesmama iz 80-ih, s naglaskom na one koje se vežu uz Dinamo. Tako su svi uglas pjevali "Košulju plavu" Novih fosila, ali "Nebo se plavi" i "Marinu" od Prljavog kazališta, a kako doznajemo, bivša je predsjednica iznenadila okupljene odličnim znanjem svih pjesama. Zabava je potrajala do sitnih sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:03