PROSLAVLJENI GLUMAC

Iako to skriva na Instagramu, Goran Višnjić vratio se u Hrvatsku iz Hollywooda, evo gdje je viđen

Glumac više ne objavljuje često na Instagramu, ali prati svoje kolege... Zanimljiv komentar ostavio je Bojani Gregorić Vejzović
Goran Višnjić
 Jure Miskovic/Cropix

Goran Višnjić (48) vratio se u Hrvatsku.

No, kao i prošle godine, proslavljeni glumac, čija holivudska karijera traje već više od 20 godina, svoj dolazak u domovinu, gdje je stigao, čini se, na odmor, čuva u tajnosti i nije fa podijelio s fanovima na Instagramu gdje je redovito aktivan.

Višnjić je u Hrvatsku stigao nešto ranije nego prošle godine, na početak 61. Međunarodnog dječjeg festivala Šibenik, koji je otvoren u subotu.

Slavni glumac iskoristio je svoj boravak u rodnom gradu kako bi posjetio festival na kojem je kao dječak i sam zakoračio u glumačke vode, a na predstavu je stigao u društvu sina.

Višnjić je smanjio svoju aktivnost na društvenim mrežama u posljednje vrijeme.

On sam više ne objavljuje tako često, no redovito prati svoje kolege na toj mreži pa je tako komentar ostavio i svojoj glumačkoj kolegici glumici Bojani Gregorić Vejzović.

Naime, nakon održane kazališne predstave u Dubrovniku Bojana je sa svojom glumačkom ekipom autobusom krenula preko Doboja u Novi Sad, kako je objavila na društvenim mrežama odavši da se dobro zabavljaju.

S dvanaestsatnog putovanja javila se iz Orašja i sa svojim kolegama poslala pozdrave ravnatelju Draženu Ferenčini uz prerađenu pjesmu grupe Magazin 'Put putujem'.

Njena objava svidjela se i Višnjiću.

'A jesi promukla! Pravi turnejaški glas...', komentirao je Višnjić Bojaninu objavu i priznao: 'Ja bih s vama!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:28