POGLEDAJTE SNIMKU

Hrvatica napravila totalni show u Malmöu, Šveđani u čudu gledali: ‘Jesi li to stvarno ti...‘

To se dopalo Dancima u kafiću pa je na red došla i "Dvije zvjezdice" te neki Oliverovi hitovi. Sve je to uvertira u njen nastup večeras

Tajči i Ante Gelo

 Screenshot/

U Euro clubu u središtu Malmöa, u kojem će se večeras održati koncert koji počinje po završetku prvog eurovizijskog polufinala u sklopu kojeg nastupa i Baby Lasagna, pjevala je i Tajči, pjevačica koja je Hrvatsku na Eurosongu predstavljala prije 34 godine.

Uz pratnju hrvatskog glazbenika Ante Gele na akustičnoj gitari, Tajči je baš kao na Euroviziji 1990. godine u Zagrebu otpjevala svoj hit "Hajde da ludujemo" na opće oduševljenje okupljenih. Video je snimio Cropixov Livio Andrijić.

Na njeno iznenađenje, 53-godišnju je Tajči prepoznao jedan oduševljeni obožavatelj iz Švedske koji joj se i pridružio pri izvedbi pjesme, i to bez greške.

- Tajči! Jesi li to ti?! Genijalno izgledaš, uopće se nisi promijenila - uskliknuo je spomenuti Šveđanin.

To se, naravno, dopalo Dancima za stolom do, pa je nakon "Hajde da ludujemo" na red došla i "Dvije zvjezdice" te neki Oliverovi hitovi. Također, Ante Gelo je odsvirao i "Rim Tam Tigi Dim", s kojom će Baby Lasagna, favorit eurovizijskih kladionica, predstaviti Hrvatsku večeras, a pri toj pjesmi su se Tajči, Dancima i Šveđanima pridružili i pripadnici hotelskog osiguranja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:31