MAJKA 19-ero DJECE

Hrabra Hanča, poznata po kultnoj ‘Mjenjačnici‘ u kojoj se zamijenila sa Severinom, treba pomoć: ‘Bolesna sam...‘

Obiteljsku su idilu i suživot na zagrebačkom Žitnjaku naglo poremetile bolesti

Hanča, 2005. godine

 Rtl/screenshot/

Hanča Mašić osvojila je srca Hrvata kada je 2005. godine u kultnoj emisiji "Mjenjačnica" Roberta Knjaza zamijenila mjesto sa Severinom. Poznata pjevačica tada je preuzela brigu o Hančino sedamnaestero djece, a Hanča je dobila priliku uživati u Severininom malo lagodnijem životu.

Hanča danas ima devetnaestero djece, a s njima i suprugom Safetom već godinama živi na zagrebačkom Žitnjaku. No obiteljsku idilu naglo su poremetile bolesti i Hanča sada treba pomoć.

- Bolujem od leukemije, a moj muž od ciroze jetre... Čeka nas još nekoliko pregleda, uključujući i moj CT glave te kralježnice. Situacija je teška, a svaka pomoć je mojoj obitelji i meni dobrodošla, kaže nam ova 53-godišnjakinja i dodaje kako njezinoj obitelji sada treba hrana, odjeća i obuća za njenu djecu školarce te osnovne kućne potrepštine.

Također, kaže nam, potrebni su im i novi hladnjak i drva za nadolazeću zimu.

- Svaka pomoć je dobrodošla, govori hrabra Hanča i dodaje kako ne bi tražila pomoć, no da više "ne može ni stajati na svojim nogama dugo kao nekada".

Hančina trenutačna adresa na kojoj joj možete pomoći glasi: 1 Petruševec, 5. odvojak 230, 10000 Zagreb. Račun na koji možete uplatiti sredstva za pomoć Hanči i njenoj obitelji je HR8523400093500073464. Telefonski broj na koji možete kontaktirati Hanču je 097 747 1340.

image

Severina, Hanča i njena djeca, 2005. godine

Rtl/screenshot/

U razgovoru za Jutarnji prisjetila se i "Mjenjačnice", istaknuvši da joj je ta epizoda uvelike promijenila svakodnevni život.

- Tada su mi pomogli moji dragi ljudi, a i novinari. Nadam se da će tako biti ponovno, kaže neustrašiva Hanča.

Tada je, naime, otkrila da svaki dan mora u veliku nabavku namirnicu, a perilicu rublja u jednom danu pali i po šest puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 11:03