MISLAV KAROGLAN

Hajduk nikad nije izgledao zanimljivije: Markantni trener miljenik je žena, plijeni pozornost, a osvaja i modnim stilom

Mislav Karoglan zaintrigirao je domaću javnost još prije, nakon što je prvi put postao trener Hajduka, no detalje privatnog života vješto krije

Mislav Karoglan

 Damir Skomrlj/Cropix

Mislav Karoglan (41) potvrđen je za novog glavnog trenera prve momčadi HNK Hajduk. Karoglan se na klupu Bijelih vraća nakon 10 mjeseci kada je zbog privatnih razloga morao otići s mjesta glavnog trenera.

Nekoliko mjeseci nakon odlaska, Karoglan je dobio blizance. U veljači ove godine na svijet su došli Mile i Marija, a obitelj Mislava i supruge Tomislave ima već dvojicu sinova, Mateja od pet i Mira od dvije godine, o čemu je Slobodna Dalmacija već pisala. Zanimljiv je detalj i da svoj djeci imena počinju istim slovom.

Mislav Karoglan zaintrigirao je domaću javnost još prije, nakon što je prvi put postao trener Hajduka, no on detalje svojeg privatnog života vješto krije od svih.

image

Mislav Karoglan

Tom Dubravec/Cropix

Naočit trener

Plijeni pozornost gdje god da se pojavi, a zapeo je za oko i brojnim pripadnicama nježnijeg spola i brzo postao njihov miljenik. Jako brzo stekao je titulu najzodnijeg trenera HNL-a.

Markantni Mislav njeguje i modni stil, dotjeran je u svim prilikama, piše Slobodna Dalmacija.

Žensku publiku osvojio je sportskom elegancijom i dobrim modnim ukusom te ga uz travnjak na utakmicama uglavnom gledamo u bijelim košuljama i dolčevitama te crnom sakou ili kaputu koje često kombinira s bijelim tenisicama.

Mislava neki uspoređuju i s bivšim nogometašem i izbornikom naše nogometne reprezentacije Slavenom Bilićem, koji također slovi kao miljenik žena.

image

Mislav Karoglan

Damir Skomrlj/Cropix

Biografija

Mislav Karoglan rođen je 1982. godine, a u dosadašnjoj je karijeri nastupao za Kamen Ingrad, Zrinjski, Hapoel Nazaret, Široki Brijeg i Žilinu. Među ostalim je imao izlet u slovačku ligu te igrao za Singapore Armed Forces FC, a 2018. dobio je nagradu za najboljeg trenera Dalmacije.

Dolazi iz sportske, nogometne obitelji, a talent za nogomet imaju i njegova dva brata, Marijan i Ante.

image

Mislav Karoglan

Luka Gerlanc/Cropix/
image

Mislav Karoglan

Josko Ponos/Cropix
image

Mislav Karoglan

Tom Dubravec/Cropix
image

Mislav Karoglan

Josko Ponos/Cropix
image

Mislav Karoglan

Damir Krajac/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:57