PLES SA ZVIJEZDAMA

Gradonačelnik Svete Nedelje u tijesnom finišu ispao iz showa: ‘Bilo je lijepo, ali falila mi je moja beba‘

Žiri je od ispadanja ovaj put spasio kineziologinju Maju Drobnjaković i njezina partnera Marka Mrkića

Dario i Helena ispali su iz showa

 Nova Tv/

Sedmu epizodu Plesa sa zvijezdama, čija je tema bila ‘Noć izazova‘, napustili su političar i gradonačelnik Svete Nedjelje Dario Zurovac i njegova plesna mentorica Helena Janjušević, koji su otavili najslabiji dojam na žiri svojom sambom. No prema mišljenju gledatelja, vodili su itekako tijesnu utrku za ostanak sa zvjezdanom sportašicom Anom Zaninović i Mariom Ožboltom. Zurovac nije previše žalio zbog ispadanja jer će se, kako je rekao, sad više moći posvetiti bebici koja ga čeka kod kuće.

"Samba je bila izazovna moram priznati, možda sam mogao bolje ili lošije, ali zahvalan sam jer sam pozvan u ovaj show. Smršavio sam četiri i pol kile, ima to svoje prednosti, rekao je Dario i dodao: ‘Ali nedostajalo mi je da ipak malo više budem s obitelji i nedostaje mi moja beba jer je u zadnje vrijeme plakala u mom naručju pa bih želio više vremena provesti s njom.‘‘

S druge strane, žiri je od ispadanja ovaj put spasio kineziologinju i sportašicu s amputiranom potkoljenicom Maju Drobnjaković i njezina partnera Marka Mrkića. U ‘Noć izazova‘ se, naime, vratio prošlogodišnji pobjednik Pedro Soltz i zvijezdama odredio plesne stilove, kao i korake koje moraju ukomponirati u svoje koreografije. A Pedro je bio taj i koji, bez obzira na ocjene žirija, bira pobjednike izazova i dodjeljuje im dva dodatna boda.

Prvi su nastupili pobjednici prošle emisije i osvajači prve ‘desetke‘ u showu, chef Mario Mandarić i Helena Naletilić, kojima je Pedro dodijelio quickstep, a koji su i ovaj put prilično dobro prošli kod žirija i osvojili ukupno 33 boda.

"Tvoj quickstep večeras je bio razigran, lepršav i pogođen karakter plesa. Držanje mi je bilo previše malo opušteno, gledao si nekad u pod, što se nikako ne smije u standardnim plesovima. Nekako sam više od tebe očekivao", započeo je Marko.

No tango koji je Pedro dodijelio glumici Dariji Lorenci Flatz i Ivanu Jarnecu bio je pun pogodak za ovaj plesni par i osigurao im čak dvije ‘desetke‘ i najveći broj bodova od strane žirija u emisiji.

Treći u nizu nastupili su Maja Drobnjaković i Marko Mrkić koji su od Pedra kao izazov dobili jive. A upravo je tim plesom u prošlogodišnjoj emisiji Maja kao gošća oduševila žiri.

"Mislim da ti jako voliš ovaj ples i taj ples jako tebe voli. Dogodila se ta greškica i ti si sportski nastavila kao da se ništa nije dogodilo. Bravo!", poručila je Franka.

U koštac s Pedrovim odabirom tanga odlično su se uhvatili i influencer Marko Cuccurin i Paula Tonković koji su osvojili 35 bodova od strane žirija unatoč činjenici da se Paula u jednom trenu plesa poskliznula.

Glumica Tara Thaller i Mateo Cvenić također su oduševili svojim jiveom i od žirija po broju bodova zasjeli na drugo mjesto, a izvrsni u izvedbi rumbe bili su i voditelj Frano Ridjan i Gabriela Pilić.

Najmanje se žiriju svidjela izvedba sambe koju je kao ples Pedro dodijelio Dariju Zurovcu i njegovoj partnerici Heleni, koji su plesom osvojili tek 25 bodova.

Posljednji su u prvom dijelu emisije s rumbom nastupili Ana Zaninović i Mario Ožbolt, a premda od žirija nisu previše profitirali po bodovima, Pedro ih je proglasio pobjednicima i s dva dodatna boda priskrbio im 33 ukupno.

Drugi izazov emisije uslijedio je na kraju kad su se natjecatelji prvi put predstavili kroz timski ples podijeljeni u dvije grupe od po četiri para. Tim pod nazivom Eliminatori predvodio je Mario Mandarić koji je u svoju ekipu uključio Anu i Marija, Taru i Matea te Maju i Marka, a zajednički su otplesali tango kojim su u tijesnoj završnici pobijedili tim Ludacha na čijem je čelu bila Daria Lorenci Flatz.

Njezinu ekipu činili su Marko i Paula, Dario i Helena te Frano i Gabriela, a za ples su odabrali ples cha cha, te ekipno osvojili i jednu ‘desetku‘, no žiri je ipak Eliminatorima dodijelio dva boda više. Bodovi iz timskog plesa pridruženi su osvojenim u prvom dijelu emisije te su s trona tako Tara i Mateo skinuli Dariju i Ivana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 17:14