STUDIO+

‘Gotovo svi poslovi ove godine su mi otkazani. Korona nas je zavila u crno‘

Ana Karadžole dala je Studiju+ kompletan uvid u modno bloganje s kojim je počela još 2009. godine
Ana Karadžole
 Ivana Nobilo/Cropix

Najčitaniji TV prilog u zemlji Studio dobio je mlađeg brata - novi video show ''Studio+'' koji se emitira na portalu Jutarnji.hr.

Web show fokusiran je na mlade i uspješne ljude iz svih sfera života. Blogeri, chefovi, gejmeri, Influenceri, mladi poslovni ljudi, svi oni fokus su ovog projekta.

U drugoj epizodi s nama je Ana Karadžole, modna blogerica, ali i strastvena gejmerica. Simpatična Ana dala nam je kompletan uvid u modno bloganje s kojim je počela još 2009. godine. Možemo slobodno reći da je bila jedna od prvih modnih blogerica u Hrvatskoj. Odradila je puno modnih kampanja, raznih suradnji kako s kolegama tako i klijentima u brojnim projektima.

image
Ana Karadžole
Ivana Nobilo/Cropix

''Korona nas je bacila u crno'', rekla je Ana na pitanje o poslovanju u ovoj godini, ali isto tako priprema brojna nova osvježenja i nove kreativne projekte. Iako ju je Daniel zezao da je vrijeme za penziju, Ana je još daleko od toga, što po godinama, što po pripremi za buduće poslovne pothvate.

Ova netipična blogerica i influencerica sluša metal glazbu, ne povodi se za masama, a vrlo pažljivo bira ljude s kojima se okružuje. U show su nam se javili njezini prijatelji Marko i Darja koji su nam otkrili kakva je Ana privatno.

Dotakli smo se i trendova na Instagramu, gdje svatko svoj profil gradi kako želi, no za primijetiti je kako eksplicitni sadržaj, golotinja i skandali povećavaju sljedbenike. Ana svoje čuva i ne podliježe trendovima kada je sadržaj u pitanju. Draža joj je kvaliteta nego golotinja, takav put nije ju nikada zanimao. Ana nam je ispričala i zašto ne voli riječ influencer.

Kao i sve i nju su ljudi razočaravali u životu, pa nije sklona nekim naglim velikim prijateljstvima. S ljudima sa scene se druži kroz posao, a privatno je dosta mirna i staložena. Budući da je i gejmerica, koja je strimala na Twitchu, a planira skoro ponovno, otkrila je koja joj je najdraža igra, ali i kako funkcionira svijet gejminga.

Karadžole se malo pomogla i gljivom i preskočila neka pitanja. Gljiva inače služi da sugovornik, ako se naš voditelj zaigra, preskoči pitanja o kojima ne želi razgovarati.

image
Daniel Delale i Ana Karadžole
Ivana Nobilo/Cropix

Priupitali smo je i što ju živcira na internetu, koliko je modni svijet fejk, koliko je teško zadržati zdrav razum ove godine i još brojne druge zanimljivosti iz društva i njezinog života.

U showu možete pokazati i svoje videe u rubrici ''Top video''. Ako snimate i montirate kao od šale, ekipa showa vas poziva da snimiti video i uploadate preko prijavnice, u kojoj ćete pronaći pravila ovog kreativnog natječaja i sve što bi vas moglo zanimati.

Na kraju svakog izdanja donosimo i kratku priču sa snimanja naslovnice Studija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:01