SINGL ‘KAO LUDA‘

Glazbeni studio Vlahe Arbulića predstavlja Karlu Vusić, pravo osvježenje na domaćoj estradi

Pjesma je odraz mojih emocija i promišljanja. Nadam se da će se publici svidjeti ovaj moj prvijenac, kaže 20-godišnja Zagrepčanka
Karla Vusić
 Filip Popović

Hrvatska i regionalna glazbena scena dobivaju pravo osvježenje u 20-godišnjoj Zagrepčanki Karli Vusić. Već prvi zvuci prvijenca "Kao luda" u nama bude znatiželju i podsjećaju nas na situaciju kad smo i sami bili zaljubljeni, a ljubav nam nije bila uzvraćena. Studio Republika, Mihovil Šoštarić i Vlaho Arbulić zaduženi su za glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

Spot za pjesmu otkriva situacije u kojima smo se svi barem jednom našli. Ugodan glas Karle postavlja vječno pitanje - zašto nema odgovora. Igra emocija osjeća se u njezinu glasu koji zrači zrelošću i odlučnošću. Karla dolazi iz glazbene obitelji. Već u trećoj godini pohađa zbor Klinci s Ribnjaka u kojem je provela deset nezaboravnih godina. Krajem osnovne škole počinje suradnju s profesoricom Denis Vasilj, koja je kao mentorica zaslužna za brojne karijere hrvatskih glazbenih zvijezda.

- Pjesma je odraz mojih emocija i promišljanja. Suradnja s Mihovilom i Vlahom pokazala se kao izvrstan odabir. Naše energije rezultirale su ovim prvijencem za koji se nadam da će se svidjeti publici - govori Karla Vusić, dok su Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić iz studija Republika otkrili:

"Karla je profesionalna, draga i pristojna cura. Radila je dugo na sebi, išla na satove pjevanja i radila sve što treba raditi jedan izvođač prije nego što izađe sa svojom pjesmom. Uvijek bi došla spremna u studio, bilo je super s njom raditi. Nastojimo nastaviti u smjeru kojim može probiti granice Hrvatske, mislim da ne ciljamo na naš klasičan zvuk i mislim da smo to ovom pjesmom i dobili".

Videospot je režirao Marko Dalić iz Kolor korekcije. Sniman je znakovito na željezničkom peronu zagrebačke stanice Vrapče. Slike spota izvrsno pokazuju emocionalno stanje neuzvraćene ljubavi. Pjesma "Kao luda" zasigurno će u svima probuditi emocije.

image
Karla Vusić
Filip Popović
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 09:23