‘DRAGI BOŽE‘

Glazbene ikone Siniša Vuco i Halid Bešić udružili snage: ‘Naša suradnja je pun pogodak‘

Vuco je stigao prije dva tjedna iz svog novog doma Venezuele kako bi se pripremio za feštu koju s kolegama priprema za kraj godine

Halid Bešlić i Siniša Vuco

 Privatna Arhiva/

Siniša Vuco i Halid Bešlić udružili su snage i snimili duet pod nazivom - ‘‘Dragi Bože‘‘. Pjesma je premijeru doživjela jutros na valovima Happy FM-a. Oba glazbenika su zadovoljna suradnjom, a spot su snimali u Halidovoj oazi mira u blizini Sarajeva.

image

Halid Bešlić i Siniša Vuco

Privatna Arhiva/

- Naša suradnja je pun pogodak. Pjesma je zanimljiva jer je spoj hard rocka i sevdaha. Uvijek sam govorio da su to vrlo srodni stilovi, mislim da će pjesmu uz našu izvedbu, moju i Halidovu, ljudi sa zadovoljstvom slušati, ona je ujedno i najava mog albuma. Još ne znam naziv, ali mislim da je radni naslov "Radio sam čuda razna". Ti stihovi u pjesmi odgovorit će što sam ja to radio i bit će čak tridesetak novih pjesama. Novi album izlazi nakon gotovo 13 godina - rekao je popularni Vuco.

Siniša Vuco u Hrvatsku je stigao prije dva tjedna iz svog novog doma Venezuele kako bi se pripremio za feštu koju s kolegama priprema za kraj godine.

- Probe imamo redovito, u Varaždinu jer je većina ekipe upravo iz Varaždina, nakon proba obavezno se malo i podružimo. Publika u Boćarskom domu od mene i mog pratećeg sastava može očekivati vrlo kvalitetnu izvedbu, strastvenu. Pjevat ću sve najveće hitove i bit će izvedeni kao na albumu, mi se trudimo biti autentični, da bude "jedan kroz jedan original" – rekao je Vuco kakvog publika voli i pamti.

image

Siniša Vuco i bend

Privatna Arhiva/

Slušateljima Happy FM-a je otkrio i da se u Venezuelu vraća početkom nove godine, ali i kako tamo provodi dane.

- Tamo nisam još susreo nikoga s ovog govornog područja. Susjed mi je Talijan. Uživam u Venezueli. Razmišljam o svakodnevnim stvarima o kojima nemam vremena razmišljati u RH...što ću pojesti sutra, gdje ću se provozati, istražujem otok, šetam...Kada se vratim, planiram do Kolumbije, ali i do Argentine jer tamo imam rodbinu koju nikada nisam vidio, s očeve strane. Nadam se da ću vidjeti nekoga od rođaka... - naglasio je.

A Vucu u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, svi obožavatelji imaju priliku vidjeti i slušati na Happy FEST-u 20. prosinca u Boćarskom domu. Za spektakularnu zabavu osim njega pobrinut će se još domaćih izvođača, Minea, Ivana Banfić, Ella, grupa Vigor i Miroslav Škoro.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 21:46