ZLATNI STUDIO

Glamur na crvenom tepihu: Jelena Glišić blistala je u haljini Ivice Skoke, ali svi su pričali o minici Mije Dimšić

Pjevač Filip Rudan pojavio se u crnom kožnom odijelu kojeg je, kako je objasnio, sam odabrao i naručio preko interneta

Jelena Glišić, Mia Dimšić, Severina

 Biljana Blivajs, Davor Pongracic/Cropix

Dodjela najveće medijske nagrade u zemlji, Zlatni Studio bila je savršena prigoda da naša poznata lica zablistaju u dugo pripremanim i pomno osmišljenim odjevnim kombinacijama. Od onih ekstravagantnih do jednostavnijih kreacija, najveće zvijezde domaće scene su oduševile su na crvenom tepihu i na pozornici HTV-ova studija "Anton Marti".

Većina uzvanica odlučila se za "sigurnu" crnu boju, no bilo je tu i šarenila, blještavila i komada jarkih boja, kože, perja, brokata...

Tako je legendarna pjevačica Zorica Kondža, dobitnica nagrade Zlatni Studio za pjevačicu godine, odjenula kožni outfit kultnog zagrebačkog butika Versage.

image

Zorica Kondža

Davor Pongracic/Cropix

Jelena Glišić, koja je s Mirkom Fodorom vodila ovogodišnju dodjelu, nosila je profinjenu dugu crno-sivu haljinu s potpisom Ivice Skoke koju su krasili srebrni cvjetovi. Haljina čiji gornji dio čini korzet napravljena je od brokata s predimenzioniranim rukavima od čipke.

image

Jelena Glišić

Davor Pongracic/Cropix

Marija Miholjek, voditeljica Dnevnika Nove TV također je odjenula haljinu Ivice Skoke, iz njegove zadnje kolekcije. Ova kreacija u stilu 1950-ih, načinjena je od čipke, a poznati modni dizajner uključio je i 3D ukrasne elemente koji su ove godine jedan od najjačih trendova. I sam modni dizajner bio je na crvenom tepihu - za svoj outfit odabrao je crne hlače, crnu košulju i prsluk od brokata, tkanine koja se na velika vrata vraća na scenu.

- Dodjela nagrada Zlatni Studio potaknule me da nakon dugo, dugo vremena sam sebi nešto sašijem- rekao nam je omiljeni kreator.

Pjevač Filip Rudan na dodjelu je stigao u crnom, kožnom odijelu koje je, kako nam je objasnio, naručio preko interneta.

- Sam sam izabrao kombinaciju, naručio sam stvari s ASOS-a, jednostavno je - rekao simpatični glazbenik.

image

Filip Rudan

Zeljko Puhovski/Cropix

Mia Dimšić posebno je plijenila pažnju na dodjeli nagrada u crnoj mini haljini modne dizajnerice Matije Vuice. Ovim hrabrim modnim izborom, koji je upotpunila visokim crnim čizmama istaknula je svoju vitku liniju.

image

Mia Dimšić

Davor Pongracic/Cropix

Mladi glumac Lovro Juraga, dobitnik nagrade za Novo lice u kazalištu i filmu, odlučio se za svečano odijelo brenda Perrin za koje je prokomentirao kako je to jedno od najljepših odijela koje je ikada vidio. Uz crno odijelo s cvjetnim uzorkom Juraga je nosio bijelu košulju i leptir mašnu.

image

Mia Elegović i Lovro Juraga

Davor Pongracic/Cropix

Novinarka Ana Radišić odlučila se dugu, zelenu haljinu brenda Lei Lou Aleksandre Dojčinović koju je uparila s crvenim cipelama. I sama dizajnerica poigrala odlučila se za igru boja - uz crvenu haljinu odjenula je plavi sako, a sve završila bijelim cipelama i žutom torbicom. Tenisačica Donna Vekić bila je u Lei Lou haljini, no ona je izabrala komad crne boje s prorezom te crne cipele.

image
Davor Pongracic/Cropix

Glumica Nataša Janjić Medančić, dobitnica Zlatnog Studija 2018. i prezenterica ove godine, istaknula se odabravši najživlju boju od svih uzvanica - nosila je narančastu, dugu haljinu bez naramenica, od svile i kepera londonskog brenda Solace.

image

Nataša Janjić Medančić

Davor Pongracic/Cropix

Glumica Ana Uršula Najev privlačila je pozornost na crvenom tepihu u kreaciji Ivice Skoke, midi haljini boje šampanjca koju je iskombinirala sa zlatnim cipelama.

Voditeljica Antonija Blaće odlučila se za jednostavnu, ali elegantnu crnu haljinu modnog dvojca Elfs, kao i nagrađena glumica Nives Ivanković koja je odjenula zanimljiv svjetlucavi kombinezon. Crnu boju izabrala je i voditeljica Mia Kovačić koja je izabrala kreaciju Envy Rooma. Još jedna televizijska voditeljica, Mirna Maras, odlučila se za dugu, plavu haljinu dizajnera Ivana Alduka, a kombinaciju je dopunila crnim remenom i cipelama.

image

Antonija Blaće

Davor Pongracic/Cropix
image

Mia Kovačić s Andrijom Jarkom i Zoranom Šprajcem

Goran Mehkek/Cropix
image

Franka Batelić

Davor Pongracic/Cropix
image

Mia Elegović

Davor Pongracic/Cropix

Franka Batelić ovog puta odjenula je bijelo - dugu, bijelu haljinu, dugih rukava Krie Designa, te bijele cipele. I Larisa Lipovac, koja je s Frankom u žiriju nagrađene emisije "Zvijezde plešu", obukla je haljinu istog brenda, no kratku. Za kreaciju Kristine Burje to jest Krie Designa odlučila se i voditeljica Marijana Batinić koja je odjenula elegantno žensko odijelo.

Odijelo je nosila i pjevačica Eni Jurišić koja je u njemu pokazala i trudnički trbuščić.

image

Eni Jurišić

Davor Pongracic/Cropix
image

Matija Cvek

Zeljko Puhovski/Cropix
image

Nina Violić

Davor Pongracic/Cropix

- Iza mojeg outfita stoji veliki kreativac, stilist Stefan Orlić - rekla je Eni koja je prugasto crno-srebrno odijelo Budoar Ateliera upotpunila rukavicama Tornjanski. Odlučila se za još jedan dodatak - šešir brenda HeViki Couture.

Martina Validžić, novinarka poznata po svojem rockerskom stilu, ovaj se put odlučila za kožnu haljinu "koju je kupila preko ASOS-a", a outfit je kompletirala kratkim čizmama u western stilu brenda Caterina Martins.

image
Darko Tomas/Cropix/Cropix
image

Zlatni Studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 20:39