INCIDENT U ITALIJI

FOTO: ZAŠTO IVAN PERIŠIĆ SVOJU DRAGU TOLIKO ČUVA OD OČIJU JAVNOSTI? Na ulicama Milana snimao ih je paparazzo, a onda je napadač Intera izgubio živce

 
 Profimedia, Alamy

Ivan Perišić i njegova supruga Josipa rijetko se pojavljuju na društvenim događanjima. Vrijeme van nogometnih terena Perišić provodi u krugu obitelji, uživa u trenutcima slobode i intime koju dijeli sa svojom suprugom, i svoje dvoje djece, sinom Leonardom i kćerkicom Manuelom.

Ova četveročlana obitelj sada živi u Italiji, jer Perišić već neko vrijeme igra za Inter Milan.

Na ulicama tog predivnog grada paparazzi su uhvatili Perišića u šetnji s Josipom, no njegova ih je reakcija iznenadila. U samom centru Milana, u prijepodnevnim satima, uživali su u šetnji, kada su ugledali fotografa. Iako ih navodno ničime nije ometao, već samo snimao s pristojne udaljenosti, fotograf je unio nemir među ovaj par.

Perišić i njegova Josipa su nakon nervoznijeg razgovora odlučili zastati, na neko vrijeme su se sakrili iza velikog stupa i telefonirali, a nakon obavljenog razgovora - nastavili su hodati, stoji u potpisu pod sliku u foto agenciji.

No, u tom trenutku Perišić, navodno bez ikakvog razloga počinje na sav glas vrijeđati fotografa. Možda nije navikao na paparazze, no ovaj njegov ispad naišao je na osudu.

Ivan i Josipa su se, inače, upoznali još u srednjoškolskim klupama, gdje je i započela nihova dugovječna ljubav. Nakon vjenčanja, 2012. dobili su sina, a nakon toga i kćerkicu.

Pogledajte FOTOGALERIJU šetnje, a potom i okršaj s paparazzom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:48