‘JEDINA‘

Finalist ‘Supertalenta‘ i Albinin plesač objavio novu pjesmu: ‘Pomalo vampirski prikaz vječnosti‘

‘Jedina‘ je nastavak hita ‘Dan dva‘ u kojem Devin odlučuje dati još više emocije

Devin Juraj

Devin Juraj, pulski kantautor sa zagrebačkom adresom, izdao je novi singl 'Jedina' s kojim nastavlja pjevačku karijeru.

'Jedina' je nastavak hita 'Dan dva' u kojem Devin odlučuje dati još više emocije. Pjesma je nastala u večernjoj vožnji zagrebačkim ulicama, a noć u Devinu pobuđuje onu njegovu već poznatu mistiku, a i gotiku, pomalo vampirskog prikaza vječnosti. Glazbu i tekst potpisuje Devin, dok aranžman potpisuje producent Aleksandar Valenčić.

Devin je u spotu prošlost i sadašnjost prikazao starom fotografijom i stilom odijevanja. Devin spotom želi prikazati prolaznost vremena, ali i neprolaznost istinske povezanosti, a pjesma je obilježena zrelijim glasom i emocijama. Lokacije su jedinstvene i posebne, Gradska knjižnica Pula i Dom hrvatskih branitelja prikazuju upravo tu prošlost u sadašnjosti.

image

Devin Juraj

Mladi uspješni umjetnik misli na svaki detalj i to u svrhu maksimalnog zadovoljstva svoje publike, potpuno svjestan da su upravo oni razlog zašto je i stao na stage.

Podsjetimo, Albinu Grčić na pobjedničkom nastupu na Dori pratila su četvorica plesača. Među njima je bio i Devin Juraj, kojeg smo prije sedam godina upoznali kao finalista showa 'Supertalent'. A svjetla velike pozornice iskusio je na Eurosongu u Rotterdamu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:49