A TEK MU JE 18...

Favorit Martin Kosovec pobjednik je The Voicea! Opet je oduševio svojom ležernošću: ‘Dođem, otpjevam, to je to...‘

Martin Kosovec bio je najmlađi finalist, a njegove izvedbe iz showa harale su domaćim YouTube trendingom

Martin Kosovec

 Dario Njavro/hrt/

Martin Kosovec (18) pobjednik je četvrte sezone "The Voicea". Ponosna mentorica Vanna proglašenje je dočekala u suzama. Drugoplasirana je medicinska sestra Ana Širić (24) iz Posušja iz Urbanovog tima. Na trećem mjestu je Zagrepčanin Luka Novokmet (26) iz tima Davora Gopca, na četvrtom mjestu završio je Jakov Peruško Rihtar (21) iz tima Dine Jelusića.

image

Martin Kosovec pobjednik je ‘The Voicea‘

Screenshot/hrt/

Martin Kosovec najmlađi je od četvero finalista i ima samo 18 godina, ali to ga nije spriječilo da završi prvi na hrvatskom YouTube trendingu s izvedbom pjesme "Unchained Melody". Prije "The Voicea" nastupao je na brojnim festivalima. Učenik je Zrakoplovne tehničke škole u Velikoj Gorici, a uz glazbu i zrakoplove, velika ljubav su mu i automobili.

image

Martin Kosovec i Ana Širić na proglašenju pobjednika

Screenshot/hrt/

Mnogima je bio favorit, ali time se nije opterećivao, otkrio nam je prije finala.

"Jesam li ja doista najveći ‘cooler‘ u The Voice Hrvatska? Ne znam. Ja puno ne filozofiram, a nisam sklon ni dramama. Dođem, otpjevam, i to je to", pa je dodao kako voli glazbu Franka Sinatre, Toma Jonesa, Dade Topića...

"To je muzika s dušom", objasnio nam je, ali i otkrio kad sve završi da će nazdraviti s omiljenim pićem, gemištom.

Vjerujemo da će Kosovec rado nazdraviti jer je osim laskave titule dobio i ugovor s Universal Music Groupom i financijsku nagradu za glazbeno usavršavanje od 25 000 eura koju osigurava HRT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 21:59