‘UGODITE SI DANAS!‘

Evo kako domaće zvijezde slave Dan žena: ‘Ne primajte poklone, darujte svom partneru pribor za čišćenje...‘

Sve najbolje za Dan žena svojim pratiteljicama poželio je i Rene Bitorajac jednom šaljivom snimkom

Ida Prester i Rene Bitorajac

 Instagram

Pjevačica i voditeljica Ida Prester poželjela je sretan Dan žena svojim pratiteljicama putem snimke na Instagramu kojom je oduševila svojom originalnošću.

- Drage dame, ove godine za 8. mart ne primajte poklone, nego darujte svog partnera! Poklonite mu moderan pribor za čišćenje, novi set za peglanje, mjesečnu zalihu pahuljica za djecu ili nešto samo za vaše zadovoljstvo. Ugodite si za ovaj Dan žena i ne radite ništa! Jer vi to zaslužujete. Sretan 8. mart, drage moje, napisala je uz snimku na kojoj bezbrižno leži dok njezin suprug oko nje čisti, pegla, radi doručak djeci...

- Svake godine primjereno. Sretan Dan žena, drage dame! Samo nježno prema sebi na današnji dan, dodala je uz snimku koja je prikupila same pohvale.

“Tako se to radi”, “Legendo”, “Vas dvoje ste genijalni”, nizali su se oduševljeni komentari.

Među onima koji su na društvenim mrežama poželjeli sretan Dan žena bio je i glumac Rene Bitorajac.

- Drage žene, sretan nam Dan žena! Stara reklama, stara nagradna igra pa me ne morate više zvati! ‘Ko se sjeća ovoga?, napisao je u opisu snimke u kojoj vodi nagradu igru odjeven u haljinu, našminkan i s perikom na glavi.

“Ludilo”, “Sve najbolje za osmi mart, ljepotice”, “Nevjerojatno kako na prvu nisam primijetio ništa neobično”, pisali su mu oduševljeni pratitelji.

Pjevačica Franka Batelić objavila je preslatki video sa svojom kćeri Gretom pa poželjela svim ženama: "Zgužvane, umorne, nepočešljane, u regresiji sna želimo svim ratnicama sretan Dan žena".

Influencerica Ella Dvornik podijelila je snimku s Trga bana Josipa Jelačića koji je bio prepun paketa s ružičastim balonima na kojem je napisala "Sretan dan žena"

image

Instagram story Elle Dvornik

Instagram/EllaDvornik

- Jer sam hrabra, jer sam svjesna da moj je život moja pjesma! Sretan Dan žena svim mojim prekrasnim ženama, poručila je Nina Badrić svojim pratiteljicama.

- Sretan Dan žena!, jednostavno je napisala Vlatka Pokos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:14