DOBAR ODGOVOR

Ella se pohvalila frizurom, a pratitelj joj komentirao ‘dobre silikone‘. Nije mu ostala dužna: ‘Najbolji u Hrvatskoj trenutno‘

‘Preslatka si‘, poručila joj je prijateljica Nives Celzijus na račun njezine nove frizure

Ella Dvornik

 Instagram/Ella Dvornik/

Je l‘ bi bila plava, je l‘ bi bila duga, je l‘ bi bila kratka? Puno ima tu dilema kada nadođe zraka sunca. No! Iako me mami da opet budem bleech blonde s dugim loknama, odlučila sam sačekati pred ljeto. A do tad već postepeno nekoliko mjeseci dolazim do svjetlije nijanse! Mogli ste primjetiti da dugo nisam nosila kosu u punđi. Ne možete vjerovati koliko mi se kosa oporavila u godinu dana, stvarno sam brinula o njoj. Naravno, zahvalna cijelom timu iz ‘Vikler i ruž‘ koji su me tretirali tretmanima i pomogli mi da ju uzgojim. Kako vam se čini?", napisala je influencerica Ella Dvonik na svom Instagram profilu i objavila nekoliko fotografija svoje nove frizure.

U dolčeviti koja lijepo ističe njezine grudi i razigranih valova, Ella izgleda puno svježije nego prije, a brojni pratitelji podijelili su svoje dojmove u komentarima objave.

"Preslatka si", poručila joj je prijateljica Nives Celzijus.

"Bezvremenska si", "Super", "Kosa je ok, ali sise su izdominirale kao uvijek", "Top", glasili su neki od komplimenata.

Jedan pratitelj je pak odlučio komentirati njezine grudi. "Dobri silikoni, da", poručio joj je, a Ella mu nije ostala dužna. "Ako ne i najbolji u Hrvatskoj trenutno", odgovorila mu je, na što se on složio s "vjerojatno jesu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 12:28