ZAUVIJEK SE SELE IZ ZAGREBA

Ella otkrila kako su ona i Charles kupili kuću - na kredit ili za gotovinu? ‘Čeka me kulturološki šok‘

‘Bit će kulturološki šok doći iz velikog grada u malo mjesto jer nisam navikla biti u tako izdvojenoj sredini‘, otkriva Ella
Ella Dvornik Pearce
 Neja Markicevic/Cropix

Jedan komentar uz post koji je suprug naše poznate blogerice Elle Dvornik-Pearce (30), Charles Pearce (43) postavio na svoj Instagram otkrio je kako simpatični supružnici sa svojim kćerima, trogodišnjom Balie Dee i jednogodišnjom Lumi Wren definitivno sele u Istru, gdje ovih dana finaliziraju i posljednje detalje oko kupnje kuće o kojoj već godinama sanjaju. U razgovoru za Jutarnji Ella je otkrila kako će uskoro Istra, točnije okolica Rovinja, nakon nekoliko preseljenja, postati trajni dom njezine obitelji.

- Ne želim coprati jer još nije sve gotovo, a već sam si to napravila tri puta. Rekla bih da je sve riješeno, a propalo. Ne bih još zato htjela previše komentirati dok ne dobijem potvrdu ovaj tjedan da je to to. Trenutno smo u predugovoru i samo čekamo kupoprodajni ugovor da mogu reći da je gotovo. Već sam imala situaciju da se nešto iskomplicira.

Istra je cijeloj obitelji draga destinacija, a dijele i želju za selidbom iz Zagreba.

- Želim ići u neko malo mjesto gdje mi je pošta preko puta. Mogu samo reći da se radi o okolici Rovinja. Svi se doma veselimo promjeni, ali smo i pod velikim stresom i malo prestravljeni i uzbuđeni. Samo da se sve finalizira da mogu odahnuti jer ne mogu spavati već noćima - tajanstvena je Ella.

Odgovarajući na pitanje jedne od svojih prijateljica na Facebooku jesu li kupili kuću "na kredu ili u kešu", Ella je odgovorila: "Pola-pola".

Uzevši u obzir posao kojim se bavi, to može raditi iz bilo kojeg kutka svijeta.

- To mi je luksuz na kojem sam prezahvalna. Super su mi ta mala mjesta, svi se znaju, sve je nekako brže. Veselim se da ne moram, primjerice, ići u Petrinjsku na policiju i čekati satima u redu, već da mogu sve lokalno riješiti. To mi je ogromna ušteda vremena, a plus toga sam i na moru. Predobro. To mi je najdraži dio svega toga, premda će mi biti malo kulturološki šok doći iz velikog grada u malo mjesto jer nisam navikla biti u tako izdvojenoj sredini, no mislim da će mi dobro doći - otkriva Ella.

O životu u Istri par, koji je već više od sedam godina u skladnoj vezi, razmišlja od prvog trenutka kad je Ellin suprug Charles došao u Hrvatsku.

- Kad sam prvi put dovela Charlesa u Hrvatsku, prvo smo otišli u Istru. Njemu je to bilo predivno. S obzirom na to da je studirao arhitekturu jako su mu se svidjele i starinske i austrougarske kuće i čitav okoliš. Super mu je bilo i to što si nakon pet minuta vožnje već u nekom drugom mjestu, a ima i puno aerodroma i dosta je dobro povezano. Ostala mu je želja da ako ikada bude živio u Hrvatskoj, ode u Istru. Gledali smo mi i po Zagrebu, Samoboru, skoro smo završili u Svetoj Nedelji, no nije nam bilo suđeno. Na kraju smo rekli da ćemo tražiti po Istri, pa kad nađemo, nađemo. Jako smo blizu da se to sve ostvari. Jako se veselimo - prisjeća se Ella.

Istra će tako za obitelj Dvornik-Pearce postati stalna adresa.

image
Neja Markicevic/Cropix

- Definitivno ostajemo. Ne bih voljela stalno djecu seljakati. I njima je lakše kad jednom krenu u vrtić, da ostanu tamo do kraja. To mi je jako bitno za njihovu stabilnost, a poslije može svašta biti. Kuća ima i lijepo dvorište. Nismo htjeli kupovati stan jer nam treba jako puno prostora i bilo nam je bitno da kad smo u dnevnom boravku ili kuhinji, klinci mogu biti na ljuljačkama. Taman su u godinama kad im treba njihov prostor za igru i to nam je bilo jako bitno - otkrila je Ella.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 09:43