TURBULENTNA GODINA

Ella Dvornik se osvrnula na 2023. godinu i fanovima dala jedno obećanje: ‘U 2024. ćete me upoznati...‘

‘Od sad na dalje bit ću kako je trebalo biti. Veselim se da me upoznate slobodniju i bez ograničenja‘, kazala je

Ella Dvornik

 Instagram/screenshot/

Lekcije koje je Ella Dvornik naučila u 2023. ponijela je sa sobom i u Novu godinu pa je svojim pratiteljima obećala da će je sada vidjeti u nešto drugačijem svjetlu - slobodniju i bez ograničenja. U svojoj novoj objavi na Instagramu, Ella se prisjetila trenutaka od prošle godine pa poručila da se vratila suštinskoj sebi.

"E ljudi 2023. - ludnica: lekcije i blagoslovi. Ono što ju je obilježilo je moje vraćanje na suštinsku sebe. Glazbu, kreativnost, introvertnost, skromnost, lekcije i blagoslov", započela je Ella u objavi. Osvrnula se i na Alterellu jer je, kako je napisala, uvijek težila toj razini svjesnosti za koju joj je jako drago da ju je doživjela u svojoj 33. godini.

"Cijenim vašu prisutnost, iako ove godine nisam bila kao prije. Ono što je sigurno je da ću od sada na dalje biti kako je trebalo biti. Veselim se da me upoznate slobodniju i bez ograničenja", poručila je influenserica. Za kraj je pratiteljima zaželjela zdravlje, uspjeh, ljubav i sreću u 2024.

image

Ella Dvornik na drugom ročištu za rastavu braka

Goran Sebelic/Cropix/Cropix
image

Charlesa Pearce na drugom ročištu za rastavu braka

Goran Sebelic/Cropix/Cropix

Za domaću je zvijezdu 2023. godina bila turbulentna, Ella je potvrdila da se razvodi od svog supruga, Charlesa Pearcea, s kojim ima dvije kćeri - Balie i Lumi. No ništa manje izazovno nije bilo ni u poslovnoj sferi kada je izbacila album "Teška vremena za sanjare" kao Alterella, njezin alterego koji ima 20 godina i koji želi zavladati metaverzumom.

Obožavatelji su svjesni da je influenserica prošla kroz težak period pa su joj u komentarima ostaviljali jasnu poruku. "Neka ti nova bude zrno lakša nego prethodna", "Nebo ti je granica, samo naprijed", neki su od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 03:20