RODITELJSKE PRIČE

Ella Dvornik, Leona Paraminski i Duško Ćurlić o odnosu s kćerima: Kako se djeca nose s poznatim roditeljima?

Smatraju kako djeci treba priuštiti privatnost i slobodu, bez obzira na profesiju roditelja

Ella Dvornik, Duško Ćurlić, Marijana Perinić, Leona Paraminski

 Marina Ribar Photography/Marina Ribar Photography

Ella Dvornik, influencerica i glazbenica, Duško Ćurlić, legendarni televizijski voditelj i nagrađivana glumica Leona Paraminski također su i više nego uspješni roditelji svojih kćeri. Puni su iskustava, priča i anegdota o bivanju roditeljem, a svatko od njih ima unikatnu priču o odgoju svojih kćeri, međusobnom odnosu i odrastanju.

image

Ella Dvornik, Duško Ćurlić, Marijana Perinić, Leona Paraminski

Marina Ribar Photography/Marina Ribar Photography

Ella je otkrila kako je uvijek mislila da će biti mama sinova, međutim, sada nakon dvije kćeri, ne može zamisliti da je majka dječaka. Duško Ćurlić nadovezao se na Ellu i rekao kako je biti otac kćerima najveće bogatstvo. Također, često se susretao s malograđanskim upitima priželjkuje li sina, što mu je izrazito smetalo, priznao je 55-godišnji Ćurlić usred popularnog talk showa "Ženska priča“.

image

Duško Ćurlić

Marina Ribar/Marina Ribar Photography
image

Ella Dvornik

Marina Ribar/Marina Ribar Photography

S druge strane, Ella i Leona progovorile su i o porodu.

Dok je Ella svoju prvu kćer rodila u svojim dvadesetima, Leona je rodila u 42. godini te su i jedna i druga istaknule prednosti i nedostatke svojih situacija. Dok je Ella fizički bila spremna, trebalo joj je vremena da prihvati činjenicu da će postati majka. S druge strane, Leona je mentalno bila spremna i silno je iščekivala svoju djevojčicu, međutim sam porod dosta ju je iscrpio. Leona se nadovezala na svoj život u Americi i istaknula kako svoju kćer Liv neće odgajati onako kako to rade Amerikanci.

image

Leona Paraminski

Marina Ribar/Marina Ribar Photography

Veoma zanimljivo pitanje došlo je iz publike ispunjenog Saxa: kako se djeca gostiju nose s činjenicom da su im roditelji poznate osobe? Duško je otkrio kako je on izabrao baviti se javnim poslom, a ne njegova obitelj te da je čvrsto odlučio nikada ne eksponirati svoje kćeri i suprugu. Ella je otkrila kako je nju, kao dijete slavnog Dina Dvornika, to iskustvo osnažilo, unatoč tome što je bilo i neugodnih situacija i komentara. Voditeljici Marijani Perinić priznala je kako smatra da djeci treba priuštiti privatnost i slobodu, bez obzira na profesiju roditelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:07