NOVI PAR NA SCENI

Ecija Ivušić za Jutarnji progovorila o novoj ljubavi: ‘Dugo se nisam ovako osjećala...‘

‘Jednostavno se sve složilo i mogu samo reći da nakon dugo vremena osjećam mir i sreću‘, iskrena je voditeljica i influencerica
Ecija Ivušić i Goran Belošević
 Mislav Žabarović (uz dopuštenje za objavu)

"Upoznali smo se prije samo par mjeseci, što mi je zapravo nevjerojatno jer imam osjećaj da Gorana poznajem puno puno duže", ispričala nam je poznata radijska i TV voditeljica Ecija Ivušić (34) i time potvrdila da je odnedavno u ljubavnoj vezi s Goranom Beloševićem (36), bubnjarom grupe Pravila igre i direktorom ATP Challenger turnira Zagreb Open.

Dodala je da su kliknuli na prvu, a svoje nježne osjećaje nisu niti pokušavali sakriti.

image
Mislav Žabarović (uz dopuštenje za objavu)

"Vrlo brzo smo oboje to jedno drugom dali do znanja, tako da nismo ništa previše trebali definirati. Jednostavno se sve složilo i mogu samo reći da nakon dugo vremena osjećam mir i sreću", iskrena je voditeljica i influencerica.

Da nečega između njih dvoje ima dalo se naslutiti početkom lipnja kad je Ecija na Instagramu objavila snimku na kojoj ju je Goran dočekao u zračnoj luci na povratku s poslovnog putovanja. Želio ju je iznenaditi pa je doveo i njenog psa Rija. Psić se prilikom susreta zbunio i počeo je bježati od vlasnice, ali zato ju je Goran čvrsto zagrlio. Rekao nam je tada da "ništa ne bi još govorio, možda s vremenom".

Par je u svibnju objavio i zajedničku fotografiju s ATP Challenger turnira Zagreb Open, gdje Ecija je radi kao glasnogovornica. Kada je dobivala posao nije ni slutila da će se između njih zapaliti ljubavna iskra, ali je otpočetka između njih golemo poštovanje.

image
Mislav Žabarović (uz dopuštenje za objavu)

Javno mu je zahvalila na povjerenju, a on je nakon turnira na Instagramu objavio zajedničku fotografiju i napisao: "Draga Eci, hvala ti za sav trud, strpljenje, razumijevanje, mirnoću, kreativu i radišnost. Bez tebe bi neprospavane noći bile još učestalije. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s tobom na ovom projektu te sam uvjeren da je ovo samo početak jedne uspješne buduće suradnje".

Ecija posljednjih godina nije puno govorila o svom privatnom životu otkad je u jesen 2019. prekinula vezu s nogometnim reprezentativcem Nikolom Pokrivačem. U travnju je još bila slobodna kad se simpatično našalila na Instagramu kad je nepoznatog muškarca koji joj se nabacivao iz automobila pozvala da joj se javi.

image
Ecija Ivušić
Tomislav Kristo/Cropix

"Ljudi su već toliko ludi od svega da se čovjek sad upravo vozio paralelno pored mene, iza mene jer ja nisam htjela spustiti prozore da vidim što hoće. Kad sam napokon spustila prozor jer sam vidjela da ćemo se zabiti jedno u drugo, pitao me možemo li se upoznati. Što je najbolje, bio je fakat zgodan, ali mi je to bilo jako freaky i rekla sam ne. Izgovor je bio da imam psa", ispričala je Ecija u videu i pozvala ga da joj se javi. On je svoju šansu propustio, ali je Ecija ovog ljeta ipak pronašla ljubav.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 15:31