SUDBONOSNO ‘DA‘

Ecija Ivušić proslavila prvu godišnjicu, a otkrila je i sve detalje vjenčanja: ‘Izbor destinacije nije slučajan‘

TV voditeljica zavjetovat će se na vječnu ljubav bubnjaru Pravila igre, Goranu Beloševiću

Ecija Ivušić i Goran Belošević

 Instagram

Poznata TV voditeljica Ecija Ivušić i bubnjar Pravila igre Goran Belošević pripremaju se za svoje romantično vjenčanje.

Kako su otkrili za In Magazin, Ecija i Goran u bračnu će luku uploviti krajem ovog ljeta.

"To će biti deveti mjesec. Bit će na otoku Vrniku kraj otoka Korčule", rekao je Belošević, a izbor destinacije nije bio slučajan.

"S obzirom da sam ja porijekolom s Korčule, odnosno iz Vela Luke, a na taj otočić Vrnik sam došla prije par godina... To je toliko bajkovito mjesto da sam rekla, ajme, ja bih se jednog dana ovdje htjela udati, to je stvarno istinita priča. I nisam imala pojma da će se godinu dana nakon toga dogoditi da ću upoznati Gorana i vrlo brzo sam njega prošlog ljeta dovela tamo", rekla je Ecija.

Nakon ceremonije vjenčanja na Vrniku, Ecija i Goran će sa svojim gostima slaviti na susjednom otoku Korčuli. "Neće to biti nešto preveliko - uži krug prijatelja, obitelji, rekao bih nekih 80-ak ljudi. Nećemo neke megalomanske svadbe za nas, 'ajmo to nazvati malo privatnijom svadbom", rekao je Belošević.

Otkrili su i da će im kumovi biti prijatelji iz djetinjstva, a Ecija je riješila i dilemu oko budućeg prezimena.

"Nekako se teško nama ženama odvojiti od dijela svog identiteta, to je nešto što nosimo oduvijek, ali opet u Hrvatskoj je to neka tradicija i dalje, da žene uzimaju muževo prezime i, evo, ja se sama borim sa sobom da li bih to trebala napraviti, ali mislim da ću na kraju udovoljiti njegovim željama, pa eto", rekla je Ecija za In Magazin, koja će uskoro otkriti i čiju će dizajnersku vjenčanicu nositi na svoj veliki dan.

Par je jučer proslavio i svoju prvu godišnjicu veze, a zajedničkom fotografijom Ecija se pohvalila na Instagramu.

"Kažu da se prve pamte i neka je tako, ali ono što ja pamtim je da je meni sve sljedeće s tobom bilo uvijek još ljepše. Prva pusa je bila dobra, ali svaka sljedeća još bolja. Prvo 'volim te' je bilo slatko, ali ono posljednje puno posebnije. Tako da ne sumnjam da će nam i svaka sljedeća godišnjica biti još zrelija i bolja.

U ovih godinu dana ispunili smo i savladali razne ciljeve. Školski i po svakom pravilu. Od zajedničkog života do sigurne plovidbe prema bračnoj luci. Ljubav nas je do ovdje dogurala i sigurna sam da će nas dogurati do još mnogo predivnih ciljeva, a s toliko 'goriva' u našim srcima, nimalo me nije strah stati na gas.

A prvi sljedeći gas je sada na večeru prema istom mjestu u kojem smo bili prije točno godinu dana, samo što me ovoga puta nećeš poslije odvesti doma, nego ćemo zajedno otići našoj kući. Eto ljubavi, baš sve je kako triba i bit će još puno ljepše. Volim te najviše na svijetu, sretna nam naša prva mrva…5.5.2021.", napiasla je zaljubljena Ecija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 20:04