OSVAJAJU SCENU

Dva para braće iz Splita čine The Splitters, a njihov rock zvuk idealan je za stadionske zvučnike

Singl ‘Barbara‘, koji dečki sami autorski potpisuju, najnoviji je adut ovog simpatičnog benda i najava sljedećeg studijskog izdanja
Josip Senta, pjevač benda The Splitters
 Zenta

Zarazna pjesma energičnog ritma novost je iz radionice sve popularnijih The Splittersa. Ekipa iz Splita koja je prošle godine objavila album "Izvedi me van", domaću glazbenu scenu nastavlja osvajati svojim rock ritmovima u velikom stilu, a "Barbara" je najnoviji adut ovog simpatičnog benda i najava sljedećeg studijskog izdanja.

Kako kažu iz benda, "Barbara" je pjesma prepoznatljivog londonskog karaktera, idealnog za stadionske zvučnike, a nitko im u tome neće proturječiti.

Upravo The Splitters autorski potpisuju pjesmu, za koju je miks i master radio Goran Martinac. Pjesmu prati i spot koji potpisuje Stipe Ninčević, a glavna zvijezda videa je Anja Vlaić, dugogodišnja prijateljica benda.

Josip i Petar Senta te Marko i Antonio Komić dva su para braće koji su prijatelji već dugo vremena, a prijateljstvo su ovjekovječili osnivanjem benda, što se pokazalo odličnom idejom. Baza obožavatelja i obožavateljica The Splittersa povećava se svakim novim singlom, a svježim zvukom ovaj bend najavljuje još puno odličnih singlova.

image
The Splitters
PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 20:01