PUKANIĆEVO UBOJSTVO

‘Dosje Jarak‘ pomeo konkurenciju po gledanosti, gledatelji oduševljeni: ‘‘Ispunili ste sva očekivanja i više od toga‘

Prva epizoda serijala u kojem je Andrija Jarak istražio brutalno ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića imala je 30,5 % udjela u gledanosti SHR

Andrija Jarak predstavio je novu krimi dokumentarnu emisiju Dosje Jarak na RTL-u

 Ranko Suvar/Cropix

‘Dosje Jarak‘ pomeo je konkurenciju! Prva epizoda serijala u kojem je Andrija Jarak sa svojim timom istražio brutalno ubojstvo osnivača Nacionala Ive Pukanića i direktora marketinga Nacionala Nike Franjića unatoč kasnom terminu emitiranja (emisija je na RTL-u sinoć krenula s početkom u 22.30 sati) imala je, kako neslužbeno doznajemo, 30,5 posto udjela u gledanosti SHR.

Taj podatak obradovao je i Jarka, višestruko nagrađivanog novinara s karijerom dugom 30 godina.

- Da, javili su mi da je prva epizoda serijala jučer bila najgledanija na svim televizijama, s 30,5 posto udjela u gledanosti. Neopisivo sam sretan zbog toga što su gledatelji prepoznali ogroman trud koji smo uložili. Hvala svima, a najviše mojoj ekipi suradnika bez koje ne bi bilo ovog serijala. Gledamo se i dalje - poručuje Jarak iza čijeg je tima punih četrnaest mjeseci temeljitog rada i analiza djela čija je prva epizoda sinoć izašla pred publiku.

I druga epizoda serije ‘Dosje Jarak‘ bit će posvećena ubojstvu Ive Pukanića i Nike Franjića, a potom će uslijediti epizode o ubojstvu Ivane Hodak i masakru što ga je počinio general Ivan Korade. Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, publika jedva čeka nastavak serije.

‘Čestitam od srca, kralju ekrana‘, ‘Ispunili ste sva očekivanja i više od toga. Jedva čekam nastavak‘, ‘Iskrene čestitke! Vrh!‘, ‘Bravo legendo‘, ‘Profesionalno, vrhunski odrađeno. Ovo je rezultat krvavog rada‘... tek su neke od poruka što su ih gledatelji napisali na Jarkovom facebook profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 20:14