PONOSNA VODITELJICA

Doris Pinčić stekla već drugu diplomu, postala je menadžerica! Svojom objavom ganula pratitelje

Omiljena voditeljica objavila je fotografiju s promocije u društvu nasmijane mame i tate

Doris Pinčić

 Damir Krajac/Cropix

- Tek kad i sami postanemo roditelji možemo razumjeti što su sve oni za nas radili. Lijepo ih je zauzvrat učiniti ponosnima - napisala je Doris Pinčić ispod fotografije koju je objavila na svojem profilu na Instagramu.

Na njoj Doris ponosno pozira u akademskoj odori, s diplomom i cvijećem u rukama, u društvu nasmijanih roditelja.

Omiljena televizijska voditeljica i glumica završila je studij upravljanja odnosa s javnošću u Zagrebu u jednoj visokoj školi za komunikacijski menadžment. Nakon što je u listopadu prošle godine diplomirala Pinčić je rekla kako će i nakon diplome nastaviti s obrazovanjem. Kazala je da ulaganje u sebe nikada nije uludo potrošen novac i vrijeme. Ona već ima jednu diplomu, onu s Akademije glume i lutkarstva u Osijeku.

Fotografije s promocije razveselile su brojne njezine pratitelje na društvenim mrežama koji su joj još jednom čestitali na uspješnom završetku studija. Među njima bila su i mnoga poznata imena, poput Semente Rajhard, Ane Maras Harmander, Arije Rizvić, Katarine Baban...

O HRT-ovoj zvijezdi se naveliko pisalo nakon što je magazin Studio Jutarnjeg lista ekskluzivno donio priču o njezinoj novoj ljubavi s 46-godišnji Daruvarčaninom Davorom Guberovićem, menadžerom u jednom trgovačkom lancu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 20:16