UŽIVA U MAJČINSTVU

Doris Pinčić otkrila što radi na porodiljnom, gledatelji očajni: ‘Fališ nam na ekranu, nedostaje tvoj osmijeh‘

Prije gotovo tri mjeseca rodila je svoje treće dijete, kćerkicu, i to dan nakon što je proslavila 35. rođendan

Doris Pinčić

 Niksa Stipanicev/Cropix/Cropix

Voditeljica i glumica Doris Pinčić uživa u majčinstvu! Prije gotovo tri mjeseca rodila je svoje treće dijete, kćerkicu, i to dan nakon što je proslavila 35. rođendan. Ipak, uspije pronaći i malo vremena za sebe, barem ako je suditi po njezinoj posljednjoj objavi na Instagramu.

Doris je, naime, podijelila fotografiju iz šume i otkrila kako je provela studeni.

"Studeni prije nego što je pokazao zube... u šumi", napisala je u opisu fotografije, a odmah su uslijedili komentari njezinih pratitelja kojima jako fali na TV ekranu, točnije kao voditeljica emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska‘.

"Doris, fališ nam na ekranu", "Nedostaje taj tvoj osmijeh", "Vidim samo šumu, a nigdje Dode, ljepotice moje", glasili su neki od komentara obožavatelja.

Podsjetimo, voditeljica i glumica u studenom prošle godine udala se za menadžera Davora Guberovića (46) kod matičara u Zagrebu. Oboje su veliki zaljubljenici u planinarenje pa ih je to i spojilo, a Jutarnji je prvi izvijestio o njihovoj vezi u veljači 2022., kada su se penjali na Kilimanjaro.

Doris iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom već ima dvoje djece - sina Donata i kćer Gitu, dok njezin novi suprug Guberović iz prošlog braka ima dva sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:10