OSTALI BEZ POLUFINALA

Domenica i Alan ispali iz Plesa sa zvijezdama: Simpatičan par od showa se oprostio lijepim riječima

Gledatelji su velikom većinom odlučili kako u polufinalu žele gledati Marka Petrića i Gabrielu Pilić

Domenica i Alan

 Screenshot/nova Tv

Deseta emisija popularnog showa Ples sa zvijezdama, ujedno i posljednja prije polufinala, bila je i zadnji put da su se u plesu okušali Domenica i Alan Walme. Ovaj simpatičan par od showa se oprostio lijepim riječima, pa je splitska pjevačica istaknula kako joj je sudjelovanje u Plesu sa zvijezdama najljepši životni period u kojem je upoznala puno prekrasnih ljudi, a s mentorom se složila kako će ostati prijatelji za cijeli život. Kako je i obećala na samom početku showa, Domenica je otkrila kako je u sretnoj vezi.

Zadnju priliku da jedan par spasi od ispadanja u desetoj je emisiji žiri iskoristio da u showu zadrži Pedra Soltza i Valentinu Walme, a gledatelji su velikom većinom odlučili kako u polufinalu žele gledati Marka Petrića i Gabrielu Pilić.

Posebnost ovotjedne emisije bili su i posebni gosti svakog od parova, prijatelji i obitelj koji su ih ranije pratili iz publike ili ispred ekrana koji se pokazao izuzetno emotivnim, a trija, pa i jedan kvartet pokazali su se iznimno kreativnim.

Prvi su na pozornicu kročili Pedro Soltz i Valentina Walme koji su u prvom dijelu emisije otplesali slowfox da bi im se u drugom plesu, razigranom jiveu pridružila Pedrova 10-godišnja kći Lara. Svojom je simpatičnošću i odlično svladanim koracima osvojila žiri, premda je tijekom plesa, kako su komentirali, očeva pažnja bila malo i previše usmjerena na kćer.

Filip Vidović i Paula Jeričević prvo su se okušali u quickstepu u ulogama Jokera i Harley Quinn, no trio s pobjednikom iz jedne od proteklih sezona Mislavom Čavajdom oborio je žiri s nogu. Trojac u plesu paso doble u kostimima toreadora Marko Ciboci je proglasio najljepšom koreografijom Plesa sa zvijezdama, a izvedba s Mislavom je Filipu i Pauli priskrbila i četiri desetke.

Jelena Perić i Marko Mrkić nakon što su briljirali u prijašnjoj emisiji, s tangom u prvom dijelu emisije nisu opravdali dosadašnji uspjeh, no jive u drugom dijelu u kojem im se pridružila atletičarka s invaliditetom Maja Drobnjaković podigao je na noge sve članove žirija. Inspirativna sportašica s protezom na nozi pokazala je da invaliditet nije ni najmanja prepreka u plesu i osigurala paru odlične ocjene, ali i divljenje žirija i publike.

Jedini četverac u emisiji uslijedio je nakon izvedbe tanga Sandija Pega i Helene Janjušević kada su se popularnom TikTokeru i njegovoj mentorici na podiju pridružila Sandijeva braća Ismael i Jasmin Hadžić izvevši prvi hip-hop ove sezone. Njihova koreografija nadahnuta uspješnom španjolskom serijom La casa de papel nije izazvala ništa manje oduševljenja kod žirija od njihovih prethodnika, pa su braću Hadžić pod Heleninim vodstvom nazvali moćnom trupom koju su nagradili s tri desetke i jednom devetkom.

Marko Perić i Gabriela Pilić bili su najbolji u prvom dijelu emisije otplesavši slowfox na stihove Dine Dvornika, a glumac je tada pokazao i kako je vrlo vještu crtanju. U drugom dijelu su pak s tangom iznova oduševili kad im se pridružio i pobjednik prošle sezone Slavko Sobin kojem je Gabriela također bila mentorica, a Marko je na vrhu bodovne ljestvice zaradio titulu mogućeg Slavkova nasljednika.

Kako je i obećala na samom početku ove sezone, Domenica je održala obećanje da će otkriti je li u vezi ukoliko dođe do desete emisije, te publici i gledateljima priznala kako ima dečka. Ipak, to nije bio njezin odličan prijatelj, nogometaš Vilibald Vuco, koji se njoj i Alanu Walmeu, nakon prve izvedbe cha cha cha, pridružio u energičnom jiveu u posljednjem nastupu emisije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:55