VELIKA TRAGEDIJA

Domaće zvijezde potresene tragedijom na Vračaru: ‘Beograde, srce mi se slama... Ovo je tragedija svih nas‘

Cijela regija u šoku je zbog velike tragedije i ubojstava koja su se dogodila u jednoj beogradskoj školi

Nina Badrić i Ida Prester

 Instagram/Cropix/

Brojne domaće zvijezde ostale su potresene i šokirane velikom tragedijom koja se danas dogodila u beogradskoj osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. Učenik (14) ubio je osmero djece i zaštitar, a šestero djece i jedan nastavnik ranjeni su. 14-godišnji učenik škole koji je izvršio zločin pronađen je i uhićen u dvorištu škole.

"Duboka sućut obiteljima nastradalih… ovo je tragedija svih nas", napisala je pjevačica Nina Badrić na Instagramu.

"Nema riječi. Zagrlite svoje klince danas najjače što možete. I pričajte s njima punopuno do dugo u noć. Beograde, srce mi se slama", poručila je Ida Prester.

"Kakva tuga. Kakva tragedija. Do jučer smo ovakve stvari čitali o dalekim Amerikama, kao ljudi suosjećali, ali i mislili ne može se to kod nas dogoditi. Ne mogu se oteti dojmu da smo kao društvo generalno posrnuli. A što naša djeca gledaju, kako razgovaraju, s kime se druže, kakve vrijednosti im usađujemo??? Preispitujemo li se dovoljno?? Iskrena sućut obiteljima stradalih. Iskrena sućut i roditeljima ovog mladića. Dao Bog da nikad više ovakve vijesti ne pročitamo i da nitko više ovakvo što ne doživi", poručila je Marijana Mikulić na svom Instagram profilu.

"Prestrašno. U molitvama sa svima koje je zadesila ova jeziva tragedija", napisala je Tončica Čeljuska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 10:01