12. SVIBNJA

Dino Rađa uz grupu CAMBI nastupa u Boogaloou, pokazat će svoje umijeće na gitari

Rađa se gitari posvetio prije nekih desetak godina, kao gost nastupao je već na Bajaginom koncertu i brojnim drugima

Cambi će nastupiti u Boogaloou

 Maksim Bašić/

Dino Rađa sa svojom će se gitarom priključiti prijateljima, članovima grupe Cambi, na koncertu što će se 12. svibnja održati u zagrebačkom klubu Boogaloo. Naš slavni košarkaš pokazat će svoje sviračko umijeće, koje je, vele svi oni koji su ga imali prilike čuti, impresivno.

Rađa se gitari posvetio prije nekih desetak godina, kao gost nastupao je već na Bajaginom koncertu, kao i na nastupima grupe Buđenje, Giuliana, Danijele Martinović, Tihe Orlića...

- Imam doma malu sobicu gdje sam si napravio razglas i gdje mogu svirati gdje i kako me volja - rekao je svojedobno Rađa, kojem ovo nije prva suradnja s momcima iz grupe Cambi. Podsjetimo, prije dvije godine gostovao je u njihovom video-spotu za pjesmu ‘Bambina mia‘, u kojoj glavni lik svojoj djevojci predlaže da im se na spoju pridruži i njena prijateljica, a s kojom je Cambi pobijedio na Splitskom festivalu 2021.

image

Cambi

Maksim Bašić/Maksim Bašić

- Rađa je pristao da uđe u spot samo pod uvjetom da radnja bude neka teška zafrkancija - kazali su nam tada članovi grupe Cambi, koji će na svom zagrebačkom koncertu uz ‘Bambina mia‘ izvesti i hitove poput ‘Zaljubljen‘, ‘Od milijun samo jedna‘, ‘Moja duša‘... Osim Rađe na koncertu će se kao njihovi gosti pojaviti i Neno Belan, Lorena Bučan, Giuliano, te Saša Antić iz TBF-a. Da će provod biti nezaboravan svjedoči i to da su VIP ulaznice već razgrabljene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:09