PROMJENE

Danijela Martinović: ‘Evo gdje tražim snagu za okretanje novih, važnih životnih stranica...‘

Upravo u svom domu naučila je uživati u jutarnjem miru, dobroj knjizi, čaši vina...
Danijela Martinović
 Mario Poje

Dom mi je uvijek najvažnije utočište i jako mi je važno kad zakoračim kroz vrata da je sve do najmanjeg detalja onako kako ja osjećam - kaže Danijela Martinović, novo zaštitno lice brenda Eduro, a svi koji poznaju splitsku pjevačicu dobro znaju da ovo nisu prazne riječi izrečene tek kako bi bile pogodne za reklamu.

image
Danijela Martinović
Mario Poje

Jer ona je i dosad snagu za okretanje novih, važnih životnih stranica uvijek tražila i nalazila u svoja četiri zida. Tamo je pisala svoje poetske zapise objavljene u zbirkama 'Šalabahter života' i 'Neopisivo', tamo je zapisivala ideje za slikovnice 'Dama je sišla na zemlju' i 'Dama pleše na kiši' posvećene malom anđelu koji dolazi na zemlju i podsjeća da se samo ljubav dijeljenjem množi. Upravo u svom domu, davno je povjerila, naučila je uživati u jutarnjem miru, dobroj knjizi, čaši vina...

image
Danijela Martinović
Mario Poje
image
Danijela Martinović
Mario Poje

Sve to do prije nekoliko mjeseci dijelila je sa svojim životnim odabranikom Petrom Grašom, no, sada je došlo vrijeme da svoj put nastavi bez njega.

Odlučila je stoga podvući crtu. Za početak je s društvenih mreža izbrisala zajedničke fotografije s Petrom, a sada je, javljaju mediji, na Instagramu prestala pratiti njegovu novu djevojku Hanu Huljić, kao i njenog tatu Tončija. Jer, očito je, došlo je vrijeme, da u Danijelin život uđu neki novi ljudi, što je pjevačica i sama najavila.

image
Danijela Martinović
Mario Poje

Kako se, naime, može iščitati iz objave koju je u Danijelino ime poslala njezina glasnogovornica, plavokosa Splićanka sasvim je preuredila zagrebački dom što ga je gotovo četvrt stoljeća dijelila s Petrom.

image
Danijela Martinović
Mario Poje
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 20:28