MAMINA KĆI

DANIELA JE BILA NAJLJEPŠA ŽENA SVIJETA, SAD JE I KĆI KRENULA NJENIM STOPAMA Prelijepa Ema gradi karijeru i priznaje: 'Ipak imam neke strahove'

 
Daniela Gračan
 Tea Cimaš / CROPIX

Da jabuka ne pada daleko od stabla, dokazuje lijepa Ema Gračan koja je krenula maminim stopama i upustila se u manekenske vode.

Daniela Gračan, tada Mihalić, izabrana je za najljepšu ženu na svijetu 1990., a i danas izgleda besprijekorno. Njezina srednja kći Ema (18) već neko vrijeme se bavi manekenstvom i Daniela je već rekla kako je ponosna na nju. Na njezinom profilu na Facebooku stoji da je od siječnja ove godine model Tijara model managementa.

Ema je nedavno nosila reviju Ivice Skoke koji joj je prognozirao blistavu karijeru. Majka, koja ju je pratila iz prvog reda, bila je zadovoljna njezinim nastupom: ‘Dobro je, nije pala. Ponosna sam i sretna zbog Eme, no već sam navikla na to da nosi revije. Ako je ona sretna, sretna sam i ja zbog nje.’

Ipak, Ema je za Dnevnik.hr priznala da se nosi i s nekim strahovima: ‘Strah me da ne padnem. Da mi ne zapne haljina. Voljela bih ići van negdje, voljela bih nositi svjetske revije s poznatim modelima.’

Daniela i suprug Nenad Gračan nisu bili sigurni trebaju li pružiti bezrezervno punu podršku kćeri, važući što joj takav život može donijeti, no na koncu je ipak Emina sreća prevagnula. ‘Dvoumila sam se! I suprug se dvoumio, pogotovo moji roditelji, nono i nona, nisu baš jako sretni, rekli su ‘pa sjeti se sebe’. Pa nisam ni ja imala neka loša iskustva, ali dok je ona dobra u školi, dok izvršava sve druge obveze, nemam ništa protiv’, rekla je Daniela.

Što su još otkrile Ema i Danijela pogledajte u videu IN magazina.

Daniela Gračan priznanje za svoju ljepotu dobila je 1990. godine kao Kraljica svijeta, a u međuvremenu je doktorirala i postala profesorica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji. Majka je triju kćeri, Laure, Eme i Alme.

Rijeka, 280710.
Fotografije obitelji Gracan -  trener nogometnog kluba Rijeka Nenad Gracan, Daniela Gracan, docentica na Fakultetu za menadzment u turizmu i ugostiteljstvu i kceri Laura (10), Ema (9) i Alma (4). Daniela i Neno Gracan.
Foto: oprivatna arhiva
CROPIX
Daniela i Nenad Gračan

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. ožujak 2024 04:01