PRVI KOMENTARI

Ciganović se narugao Šuput: ‘To si ti kad te napokon puste na Eurosong!‘; Cuccurin: ‘Balkan se sad trese na muške guzice‘

Ovogodišnji nastup Španjolske šokirao je Europu muškim golim stražnjicama, a taj eksces nije promaknuo ni Cuccurinu

Neven Ciganović i Marko Cuccurin komentirali Eurosong

 Screenshot/instagram/cropix/

Cijeli svijet trenutačno prati drugu polufinalnu večer Eurosonga i dijele svoje favorite na društvenim mrežama, a Marko Cuccurin i Neven Ciganović su se pokazali kao istaknutiji domaći pratitelji Eurovizije.

Naime, Cuccurin je podijelio nekoliko Instagram priča u vezi Eurosonga, a i fotografiju s talijanskom predstavnicom Angelinom Mango koju je upoznao prije dva tjedna. Također, istaknuo je jedan dio njene pjesme "La Noia" od koje se, kako tvrdi, uvijek naježi.

image

Instagram priča Marka Cuccurina

Screenshot/instagram/
image

Marko Cuccurin i Angelina Mango

Screenshot/instagram/

Što se tiče Nema, švicarskog predstavnika kojeg su mnogi predstavili kao glavnu konkurenciju našem Baby Lasagni, Cuccurin nije bio impresioniran.

image

Instagram priča Marka Cuccurina

Screenshot/instagram/

Ovogodišnji nastup Španjolske šokirao je Europu muškim golim stražnjicama, a taj eksces nije promaknuo ni Cuccurinu.

- Mogu misliti kako se cijeli Balkan sad trese na muške guzice jer su svi redom nesigurni i nezadovoljni sobom, ali zato ženu na svakom ćošku smo normalizirali kako je okej da je ‘‘polugola‘‘. E pa evo vam i muška stražnjica i veselim se što ćete gledati ovo i u finalu, neka vam! - poručio je Marko uz snimku nastupa Nebulosse.

image

Instagram priča Marka Cuccurina

Screenshot/instagram/

Tradicionalno, nije izostao ni komentar Nevena Ciganovića koji je spomenutu španjolsku predstavnicu usporedio s Majom Šuput te joj se narugao da je "to ona kad je napokon puste na Eurosong."

image

Instagram priča Nevena Ciganovića

Screenshot/instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 23:36