OTKAZANI KONCERT

Cetinski gradonačelnici Sarajeva: ‘Bila si jako mala ili te nije ni bilo kad smo mi u Rovinju poštovali sve narode i narodnosti!‘

‘Za doček 2024. u mom Rovinju nastupala je Dubioza kolektiv. Pitajte momke je li se itko bunio‘, kazao je

Tony Cetinski

 Bozidar Vukicevic/Cropix

"Ova hajka nema veze s ljudima i mojom publikom u Bosni i Hercegovini, a politika i većina medija ionako odavno nisu slika društva u cjelini", kazao je Tony Cetinski o otkazanom koncertu u Sarajevu u intervjuu za Story.

Pjevač je rekao da je netko odlučio "baciti kost" za koju su se "upecali mediji" i nasjeli na priču. "Sasvim slučajno je ta bacačica kostiju iz BiH, ali iz fotelje svoga doma u Hrvatskoj, odlična prijateljica sa šeficom grada Sarajeva, što dalje komentirati", rekao je pjevač.

image

Tony Cetinski

Matea Smolčić Senčar/

Osvrnuo se i na argument gradonačelnice Sarajeva, koja je kazala kako u Hrvatskoj nikada iz proračuna ne bi platili nekoga iz BiH. "Za doček 2024. u mom Rovinju nastupala je Dubioza kolektiv. Pitajte momke je li se itko bunio i kako im je bilo", odgovor je Cetinskog..

"Znate, dotična je bila jako mala ili uopće nije bila na ovome svijetu kada smo mi u Rovinju itekako poštovali sve narode i narodnosti. Kod nas u školi nisu ljude dijelili prema nacionalnosti i vjeri, ali su nas itekako naučili da je šovinizam gadna stvar", zaključio je pjevač, koji 31. svibnja ove godine održava veliki koncert u Areni Zagreb.

"Koncert će se održati na moj rođendan 31.5.2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti s ovih prostora jer naša je deviza samo LJUBAV", napisao je nedavno na društvenim mrežama Cetinski.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:16