RIJEČKA EKONOMISTICA

Bivša supruga tuži Zorana Mamića i traži polovicu apartmana na Pagu: ‘Sve sam uložila‘

Ana i Zoran vjenčali su se 2014. nakon četiri godine veze, no od trenera Dinama rastala se prije tri godine
Ana i Zoran Mamić
 Cropix

Ana Mamić, atraktivna 42-godišnja bivša supruga Zorana Mamića (49) s kojom je u braku bio dvije godine, u lipnju prošle godine na sudu u Zadru podnijela je tužbu protiv njega, piše 24 sata.

Ana i Zoran vjenčali su se 2014. nakon četiri godine veze, no rastali su se prije tri godine, a u tužbi riječka ekonomistica djevojačkog prezimena Šikić od trenera Dinama traži polovicu dvaju apartmana veličine 61,45 kvadrata i 59,58 kvadrata na prvom katu vile u Novalji na Pagu.

image
Ana Mamić Šikić (lijevo)
Ronald Gorsic/Cropix

Dok je bila u braku sa Zoranom Mamićem, Ana Mamić u tužbi navodi kako je “u pretežitom dijelu sudjelovala u kupnji, a naročito u cijelosti opremila sporne apartmane” te da su “zajedničkim sredstvima, odnosno iz bračne stečevine, kupili apartmane u roh bau stanju”.

Iako je za potrebe izgradnje i opremanja tih, ali i drugih nekretnina, Zoran Mamić dignuo je kredit na svoje ime i ona je svojom ušteđevinom, ali i darovima dobivenim iz nasljedstva praktički svu svoju imovinu uložila u kupnju i opremanje apartmana, tvrdi Ana koja je kao svjedoke predložila njihove vjenčane kumove.

image
Zoran Mamić
Goran Mehkek/Cropix

24 sata piše da su se Ana i Zoran dogovorili kako će nakon razvoda sklopiti ugovor o diobi bračne stečevine, što prvenstveno uključuje diobu apartmana, no Mamić je navodno odbijao potpisati ponuđeni ugovor. Pravdajući se, kako se navodi, brojnim obavezama. Od tada su prošle tri godine.

image
Ana Mamić (u sredini)
Ronald Gorsic/Cropix

Ana Mamić navodi kako je u međuvremenu od susjede u Novalji doznala kako se protiv Zorana Mamića donijelo rješenje o ovrsi radi prodaje apartmana te zaključak kojim se putem FINA-e elektroničkom dražbom prodaju sporne nekretnine, tvrde 24 sata.

Osim apartmana, Ana od Zorana Mamića traži i da joj podmiri 1200 kuna sudskih troškova za sastavljanje tužbe.

image
Zoran Mamić
Boris Kovacev/Cropix

Podsjetimo, prije Ane, Mamić je 17 godina bio u braku s Vanjom Horvat od koje se rastao 2010., a nakon Ane Šikić, Zorana se povezivalo sa šibenskom manekenkom Anticom Filipović Grčić, pa s Darijom Crnjaković. Sada je, pak, u vezi s 11 godina mlađom Senkom Mandić, s kojom je prije godinu dana dobio dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 20:35