NOVA LJUBAV?

Bivša supruga Marija Mamića Novu godinu dočekala s poznatom NBA zvijezdom: Sve je iznenadio opis

Mnogi su se nakon ove fotografije upitali je li nakon razvoda od Maria Mamića Tia ponovno pronašla ljubav

Tia Jurčić

 /Vedran Peteh/cropix

Tia Jurčić je Novu godinu dočekala s NBA zvijezdom i bivšim košarkašem Kennyjem Smithom, podijelila je to na svom Instagramu koji je prije objave ove fotografije bio zaključan. Uz njihovu fotografiju na kojoj se veselo smiješe napisala je emotikon srca.

Nakon razvoda od Marija Mamića, Tia je otišla u Ameriku i šuškalo se da tamo planira dulje ostati, doznaje Story. Na Instagramu je uklonila prezime bivšeg supruga i vratila svoje djevojačko. Mario i Tia bili su u braku od 2017., a Mario je sin Zdravka Mamića. Prezime koje je Tia vratila pripada njezinom očuhu, ekonomistu i političaru Ljubi Jurčiću koji je o njoj preuzeo brigu kad joj je dok je imala 12 godina umrla majka.

Prije Marija, Tia je bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina Dominika, a par se razveo 2015. nakon pet godina braka. Mario Mamić iz prethodnog braka s Monikom Kravić ima dvojicu sinova Jakova i Josipa.

Kenneth Smith, zvan „The Jet“, poznati je američki sportski komentator i bivši profesionalni košarkaš koji je igrao u NBA-u od 1987. do 1997. godine kao član Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa.

Ženio se dva puta. Iz prvog braka ima dvoje djece pjevačicu Kaylu i košarkaša K.J.-a. Nakon razvoda od prve supruge 2004. godine upoznao je englesku manekenku Gwendolyn Osborne, a vjenčali su se dvije godine kasnije te imaju dvoje djece. Osborne ima još jedno dijete iz prethodnog braka. Razveli su se 2018. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. ožujak 2024 12:11