JAVNA SVAĐA

Bivša sudionica iz ‘Ljubav je na selu‘ prolazi kroz buran razvod s farmerom: ‘Tresem se sva, želim da ovaj teror prestane‘

Valentina navodi da je ona osigurala da se djeca upišu u vrtić, a sada se otac pridružio grupi mama iz vrtića

Valentina Kordić

 Instagram/Valentina Kordic/

Bivša kandidatkinja showa "Ljubav je na selu" Valentina Kordić trenutno je u brakorazvodnoj parnici s Vatroslavom Tijanom koji je bio farmer u RTL-ovoj emisiji. Kliknuli su brzo, ljubavna priča je započela i opstala nakon showa.

U brak su ušli u Ražancu 2019. i u braku dobili dvoje djece. Ipak, sretnom braku je došao kraj, a oni se sad svađaju putem društvenih mreža.

Valentina je istaknula kako je ona djecu upisala u vrtić i da ne bi upali u vrtić da nije bilo nje.

"Ja sam ih vodila i išla po njih non stop dok sam živjela s njim i ne zato jer sam ja to htjela nego zato što se brižni otac nikad nije niti ponudio da on ode po njih ili da ih odveze u vrtić. U vrtiću u grupi su sve mame, ali sve. I sad se on pravi pametan, on kao mora sve znati, odjednom on mora u svemu sudjelovati i on se pridružuje grupi. Pa je l‘ moguće da sam se ja sad toliko nasekirala da se sva tresem i ne mogu doć‘ sebi", napisala je na Instagram priči.

image

Valentina Kordić o situaciji s bivšim mužem

Screenshot/Instagram/Valentina Kordic/

"Samo želim da ovaj teror s njegove i sa strane njegove majke i sestre napokon prestane. Da uzme djecu kad treba i ‘čuva‘ ih, kako bi on to uvijek i nazivao, i da se u ništa ne petlja kao što se nije petljao niti do sad", dodala je.

image

Valentina Kordić o situaciji s bivšim mužem

Screenshot/Instagram/Valentina Kordic/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 15:21