NOVA LJUBAV

Bivša Mamićeva supruga Monika Kravić zaručila se za poznatog zagrebačkog odvjetnika

Nikad nisam odustala od ljubavi. Ona je jedino što nas može istinski pokretati u životu, rekla je svojedobno bivša supruga Marija Mamića
Fran Olujić, Monika Kravić
 Tomislav Kristo, Marko Todorov/CROPIX

Bivša televizijska voditeljica Monika Kravić (38) i odvjetnik Fran Olujić (43) odlučili su napraviti korak dalje kad je njihova ljubav u pitanju - naime, par se zaručio nakon godinu dana veze, objavio je RTL Exkluziv.

Taj se romantični trenutak dogodio na nedavnom putovanju u tropske krajeve, no nijedno od njih nije željelo javno komentirati ovu sretnu vijest, navodi isti medij.

Podsjetimo, lijepa Monika 2016. godine razvela se od Marija Mamića, sina bivšeg izvršnog predsjednika GNK Dinamo Zdravka Mamića, s kojim je dobila dva sina - Josipa (12) i Jakova (8).

- Sretna sam, ne znam zašto ne bih bila sretna. Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca, eto. To je meni sasvim dovoljno...

Ljubav je jedino što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići... Za ljubav ima mjesta kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu - rekla je Kravić poslije razvoda za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:21