HIT VIDEO

Bivša kandidatkinja ‘The Voicea‘ krenula prema Vanni u backstageu: ‘Zašto ste me izbacili!?‘

Snimila je video s Vannom koji je postavila na TikTok i pitala ju zašto je odabrala ‘miljenika‘ umjesto nje

Laura Sučec i Vanna

 Screenshot/TikTok/laurakojapjeva/

Od osam polufinalnih natjecatelja četvrte sezone emisije "The Voice" u finale ih je prošlo četiri. Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar i Martin Kosovec pronašli su svoja mjesta.

U polufinalu su sudjelovali Natali Radovčić, Jakov Peruško Rihtar, Sandro Bjelanović, Luka Novokmet, Martin Kosovec, Sergej Božić, Ana Širić i Toni Šimonović.

Bivša natjecateljica koja je bila u Vanninom timu, Laura Sučec objavila je na svom TikToku video iz backstagea gdje se suočila sa svojom mentoricom.

Naime, upalila je kameru i pitala Vannu zašto je izbacila nju, a ostavila Sergeja.

"Konačno otkrivamo zašto je Vanna izbacila Lauru koja pjeva, a ostavila svog miljenika Sergeja", napisala je Laura u opis videa.

"Mentorice, zašto ste me izbacili?", pitala je Laura Vanu koja je zatečeno pogledala u kameru.

"Zato što sam imala za tebe bolji plan", kazala je Vanna, a na kraju videa Laura se počela smijati, pa se ne čini da je povjerovala mentorici.

Laura je studentica Muzičke akademije koja je show napustila u četvrtfinalnoj emisiji u kojoj je pjevala "Kada zaspu anđeli". Vanna je između nje i Sergeja odabrala njezinog kolegu.

Laura je iz Mošćenice kraj Petrinje, a na društvenim mrežama je prati preko 50 000 ljudi koji željno iščekuju njezine videe obrada pjesma, ali i autorske pjesme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:51