NA IZVOL‘TE

Biste li oženili Claudiju? Osim prirodnih aduta, bujna Slavonka pokazala je i svoje sarme

Eksponirala se široj javnosti tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru i još uvijek golica maštu mnogima

Claudia Rivier

 Screenshot/Instagram

Slavonska influencerica koja živi u Zagrebu, Claudia Rivier, eksponirala se široj javnosti tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru 2022. godine i bodrila naše reprezentativce svojim adutima, a sada je sa svojim pratiteljima odlučila podijeliti i svoje kulinarske vještine.

Popularna je Claudia povodom blagdana pripremila svima slasnu sarmu i upitala pratitelje "bi li je oženili ako dobro kuha". U oskudnom i uskom topiću pokazala je lonac sarme, iako je prvi plan fotografije zauzelo njeno zanosno poprsje.

- Dobre sarme! - uskliknuo je jedan oduševljeni pratitelj u sekciji komentara.

- Oženio bih te i da si najgora kuharica na planeti - napisao je još jedan pratitelj u gomili udvarača.

Na Instagramu je prati preko milijun ljudi koje Rivier svakodnevno oduševljava svojim eksplicitnim fotografijama. Zbog svojih nevjerojatno bujnih grudi, za koje tvrdi da su prirodne, stekla je svjetsku popularnost. Inače, tvrdi da se nikada nije prepustila plastičnim operacijama, već da je "majka priroda bila darežljiva". Također, poznata je i informacija da njene grudi teže "oko 30 kilograma".

Posljednjih dana, Claudia ne izlazi iz kuhinje, a podijelila je i fotografiju na kojoj pokazuje kako radi svoju tjesteninu. Uz razne debljine trakica, Claudia je pozirala pored tjestenine koju je razvukla sama kod kuće.

- Ovako izrađujem vlastitu domaću tjesteninu. S ljubavlju - poručila je u opisu.

Inače, u jeku popularnosti se prošle zime izjasnila i kakvog muškarca točno traži i želi.

- Muškarac mora biti moja polovica, nadopunjavati moje mane. Izgrađen i stabilan muškarac. Ne volim problematične, ljubomorne, toksične muškarce ili odnose. Važno mi je da imam svu slobodu koju poželim i istu sam spremna dati partneru - rekla je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 12:37