ODLAZAK IVANE PARADŽIKOVIĆ

‘Bez nje ‘Provjereno‘ ne postoji!‘: Bijesni gledatelji zasuli Novu TV porukama, oglasila se ekipa emisije

Redakciju Provjerenog čekaju još tisuće priča koje moraju biti ispričane. Ekipa je ista, poručili su na Facebooku
Ivana Paradžiković
 Goran Mehkek/cropix

Odlazak Ivane Paradžiković s Nove TV jedna je od vrućih tema na društvenim mrežama. Zaštitno lice "Provjerenog" nakon 15 godina više nije zaposlenica Nove TV, a sporazumni raskid ugovora potpisala je u srijedu poslijepodne. Društvene mreže prepune su komentara o iznenadnom odlasku nagrađivane novinarke.

Velika većina se slaže da je ona bila zaštitni znak te emisije i da je Nova TV puno izgubila.

'Očito je bila nekom trn u oku', 'mislim da će gledanost pasti', 'duboko su kopali i došli su do nečega što nikada ne smije biti otkriveno', 'vrhunska novinarka', 'razlog njezina nestanka iz emisije jasan je i vrapcima na krovu', 'kod nas miču samo kvalitetne i hrabre i one koji previše znaju', 'ona je bila posljednji glas razuma i malih ljudi', 'stala je nekome na žulj pa su je smijenili', 'bez Ivane Provjereno ne postoji' samo su neki od komentara podrške Ivani Paradžiković objavljeni na Facebooku stranici Jutarnjeg lista.

'Vi ste na gubitku. S njenom karizmom otvorena su joj sva vrata. Ona može birati kuću koju god bude htjela', 'čini se meni da nije svojom voljom napustila, stala je nekom uhljebu stranačkom na žulj', 'bez Ivane više nije isto i neće biti ista gledanost' komentari su kojima su gledatelji zasuli Facebook stranicu emisije Nove TV.

Nakon brojnih reakcija u povodu odlaska urednice Ivane Paradžiković oglasila se i redakcija Provjerenog.

image
Komentari s Facebooka
Facebook

- Dragi naši gledatelji, svaka promjena nije laka, pa tako ni rastanak od dugogodišnjih kolega ili lica koje ste navikli gledati četvrtkom. Kako je Ivana sama rekla, za nju je došlo vrijeme promjene i novih profesionalnih izazova. A redakciju Provjerenog čekaju još tisuće priča koje moraju biti ispričane. Ekipa je ista - ostajemo na vašoj strani, u borbi za istinu i pravdu. Kao i posljednjih 14 godina, poručili su gledateljima na Facebooku.

Ivana Paradžiković jučer je izjavila da je došlo vrijeme za promjene.

- Nakon 15 godina na Novoj TV došlo vrijeme za promjene i nove profesionalne izazove.Uvijek ću biti ponosna na emisiju koju smo stvarali, na sve pozitivne promjene koje smo donijeli, na sve priče koje smo ispričali, rekla je Paradžiković, a prenio je Dnevnik.hr.

Ksenija Kardum, direktorica informativnog programa Nove TV, zahvalila je Ivani na predanom radi zadnjih 15 godina.

image
Komentari s Facebooka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 06:35