NA VELESAJMU

Besplatan upad i osiguran spektakl: ENTER Zagreb će proslaviti svoj 10. rođendan u velikom stilu

‘ENTER se 2014. godine pojavio iz potrebe da mlađe generacije napokon dobiju radio sa svjetskim zvukom‘
 Gordan Svilar/

ENTER Zagreb slavi jubilarni 10. rođendan! Puno toga se dogodilo u svijetu i u našim životima od te 2014. godine kada se ENTER Zagreb prvi put oglasio u hrvatskom radijskom eteru. Kada je tog jutra, 12. ožujka, zasvirala sada već legendarna stvar ‘Animals‘ Martina Garrixa, mnogi su pronašli svoju radijsku postaju koju su dugo priželjkivali. Tada je startao radio koji je počeo svirati elektroničku glazbu koja je osvojila svjetske klubove, a koja se do tada baš i nije mogla čuti u hrvatskim medijima.

Iste godine, u Hrvatskoj se pojavio i Ultra Europe jedan od najboljih festivala na svijetu, koji se već desetu godinu za redom održava u Splitu, gdje Enter kao pravi partner svake godine seli svoj studio ispred glavne Ultrine pozornice i uživo prenosi atmosferu svojim slušateljima.

image

10 godina Entera

Gordan Svilar/
image
Gordan Svilar/

ENTER Zagreb je postao sinonim za dobar provod, avanture i trendove, a glazbeno je osvojio obožavatelje elektroničke i klupske glazbe s najjačim tech-house, house i techno izvođačima kao što su Fisher, John Summit, Armin van Buuren, Eli Brown ili Fred Again.

image
Gordan Svilar/
image
Gordan Svilar/

Nedavno je pokrenut i ENTER Club – poseban radijski kanal za sve fanove hip hopa, rapa i trapa, gdje se slušaju hitovi svjetskih, ali i domaćih zvijezda kao što su Travis Scott, Drake, Grše i Hiljson Mandela.

ENTER je u ovih deset godina svojim slušateljima osigurao brojne nezaboravne trenutke, vodio ih na festivale i putovanja diljem svijeta, od Aviciija u New Yorku, Tomorrowlanda i Ultre Europe do Ibize, Miamija, Pariza, Beča, Milana, Amsterdama, Berlina, Južne Amerike…

- ENTER se 2014. godine pojavio iz potrebe da mlađe generacije napokon dobiju radio sa svjetskim zvukom. Nakon cijelog desetljeća emitiranja, ostali smo u vrhu slušanosti među mladima, a zadržali smo i generacije slušatelja koje su odrasle uz ENTER. U novu dekadu ulazimo s nagradom Ambasador za najbolji regionalni radio po izboru slušatelja, a pripremamo još puno novih avantura, iznenađenja i vrhunske glazbe za sve naše slušatelje – poručio je Dario Antunović, direktor Entera Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 01:59