TEAM BUILDING U ĐURĐEVCU

Bend Maje Šuput uništavao kulturnu baštinu, pjevačica sve snimala, direktor TZ-a: ‘Krkanske seljačine!‘

Žal mi je kaj nisu ponijeli desetke šavova kao suvenirsku uspomenu iz grada Picoka, bijesan je šef tamošnje Turističke zajednice
 Instagram/Facebook/Screenshot

Maja Šuput i njen bend u sklopu team buildinga jedne automobilske kompanije sinoć su došli u Đurđevac. Kako prenosi Glas Podravine, kompanija je zakupila prostor đurđevačkog Starog grada gdje je bend divljao, a Maja snimke objavljivala na Instagramu.

Na snimkama koje je pjevačica podijelila mogu se vidjeti članovi benda koji jašu topove i vise s lustera dok u pozadini svira harmonika. Kasnije je sve videozapise izbrisala s društvenih mreža. Cijela situacija je iznervirala direktora Turističke zajednice Grada Đurđevca Marija Fučeka čiju objavu prenosimo u cijelosti:

- Dok ti krasan event iz*ebe kromanjonsko ponašanje krkanskih seljačina a.k.a. Samir Nurkić i Vjekoslav Polovanec ..i to pod medijskim pokroviteljstvom pvc zvijezde. Kulturni i dobrohotni ljudi koji poštuju domaćine i baštinu su vazda dobrodošli u Đurđevac…ovakvi primitivci ne!!! Žal mi je kaj nisu ponijeli desetke šavova kao suvenirsku uspomenu iz grada Picoka, napisao je Fuček na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 16:59