UŽIVA U ‘VELIKOJ JABUCI‘

Bajkoviti blagdani Ivane Knoll: Poznata navijačica raspametila ljude na ulicama New Yorka

U ‘kockicama‘ od glave do pete, postala je simbol hrvatskih navijača te prepoznatljiva diljem cijelog svijeta

Knoll Doll u New Yorku

 Instagram/screenshot/

Nakon što je tjednima uživala u Kataru i podržavala hrvatsku nogometnu reprezentaciju, naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll božićne je blagdane odlučila provesti u New Yorku.

O putovanju često izvještava putem društvenih mreža, točnije, Instagrama, a nerijetko svoje pratitelje časti izazovnim fotografijama iz "Velike Jabuke". Povodom prve objave iz New Yorka, odlučila je pozirati na Times Squareu, a kroz čitav centar prilazili su joj obožavatelji koji su je prepoznali i zamolili za pokoju fotografiju.

image

Instagram priča Ivane Knoll

Instagram/screenshot/

Za šetnju gradom je odlučila odjenuti uske kožne tajice i ružičastu pufastu jaknu, a kombinaciju je upotpunila crnim čizmama i torbicom. Fotografije su odmah postale hit na društvenim mrežama, a Knoll je u rekordnom roku skupila velik broj lajkova i komentara putem kojih je pratitelji zovu da posjeti baš njihovu državu.

Također, popularna je Knoll dala i intervju za portal Buzzfeed, a idućih će nekoliko dana nastaviti obavještavati pratitelje o svojim avanturama u Sjedinjenim Američkim Državama.

Podsjetimo, Ivani Knoll je popularnost naglo narasla nakon što je u izazovnim odjevnim kombinacijama podržavala naše "Vatrene" na svakoj utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. U "kockicama" od glave do pete, postala je simbol naših navijača, a interes za njom se povećavao iz utakmice u utakmicu da bi naposlijetku nakon utakmice s Argentinom bila opkoljena muškarcima koji su htjeli fotografiju s njom.

image

Instagram priča Ivane Knoll

Instagram/screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:20