PREPIRKA NA FB-U

Bahri iz ‘Ljubav je na selu‘ žele sagraditi kuću, kolegica iz showa nezadovoljna: ‘Neka i meni naprave jednu‘

Kolegica iz showa Ines Petrić želi da se pomogne Bahri, dok Vesna Vuković ne smatra da Bahri treba pomoć

Bahra Zahirović

 Rtl/

Bahra Zahirović (59) poznata je javnosti po sudjelovanju u nekoliko sezona showa "Ljubav je na selu". Za Story je nedavno otkrila da se nalazi u teškoj životnoj situaciji i da već dulje vrijeme nema stalni krov nad glavom.

"Od malih nogu me pratila situacija nikakvog života. Otkako sam završila srednju tekstilnu školu, počela sam samostalan život. Uvijek sam bila podstanar, iako sam se nadala da ću jednog dana imati svoj dom. Međutim, životne situacije su mi donijele nešto sasvim drugo. Nikad nisam imala dovoljno velika primanja da budem kreditno sposobna i kupim si stan. Sad mi je račun blokiran jer sam vjerovala onome kome nisam trebala. Stalno su me pratile nekakve neprilike. Seljakanje od vrata do vrata. Ovdje gdje se nalazim, to je privremeni smještaj. Ne želim kukati i tražiti socijalu. Ja sam radno sposobna. Samo bih zamolila institucije ili ljude koji bi mi mogli pomoći da to i naprave ako žele", kazala je Bahra. Kolegica iz showa Ines Petrić na svom Facebook profilu tražila je pomoć za Bahru.

image

Ines Petrić u ‘Ljubav je na selu‘

Screenshot/rtl/

"Pomozimo svi. Ljudeki, hitno mi treba kuća na poklon, ne mora biti u cvijeću, ili građevinski investitori koji bi sagradili mali, ali topli dom. Na poklon za moju Bahricu. Ne razmišljaj puno nego pomozi", napisala je Ines.

Time nije bila oduševljena njihova kolegica iz "Ljubav je na selu" Vesna Vuković.

"Neka i meni isto naprave jednu. Mi se svi mučimo, a ona bi gotovo i zabadava. Sposobna je raditi, posla ima. I ja sam podstanar, radim, uredno plaćam svoj stan, i živim, ne kukam. Ne piši bedastoće. Sigurno se budu odmah javili investitori i odmah joj na ho-ruk sve donatorski napravili i namjestili još, dat će joj 500 000 eura da ne mora raditi. Još nemaju dom ovi iz Siska i Petrinje što u potresu nastradali, a njoj se bude radno izbirljivoj napravila kuća", napisala je.

image

Ines Petrić podržava Bahru

Screenshot/facebook/ines Petrić/

Odgovorila joj je Ines na ovaj komentar.

"Ako netko ima volje i želje da pokloni svoj novac da se izgradi kuća, tko smo mi da to sudimo i spriječimo?" započela je Ines, pa dodala kako je njezina namjera da pomogne kolegici i da se zalaže da "cijela ekipa pomogne koliko tko može da se Bahri skupi novac i kupi kuća u okolici Zagreba, neka svatko pomogne koliko tko može." Zaključila je kako će se potruditi da ova humanitarna akcija dosegne i izvan Hrvatske.

image

Vesna Vuković

Screenshot/rtl/

Bahra je također odgovorila Vesni.

"Vesna hoćeš ti dokaz da ja radim, od kud ti uopće mene poznaješ i da možeš toliko zlobno pisati, što si ti toliko zlobna. Ja radim, fala Bogu, kako bih režije i ostalo platila, ne znam što se tebi može zadesiti u životu, ja nikada nisam nikoga osuđivala i slično. Daj se isključi i vodi brigu o sebi, puno je zlobe i zla među neljudima", poručila je Bahra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 17:51