DANAS NASTAVAK

Baby Lasagni nikad više šanse za pobjedu prema kladionicama: Evo kako je nadmašio i Miley Cyrus!

Baby Lasagna ima 41% šanse za pobjedu, a na iTunes listi prestigao je brojne slavne glazbenike i na 20. je mjestu

Hrvatski predstavnik na Eurosongu Baby Lasagna održao je koncert u Etage Clubu

 Livio Andrijic/Cropix

Večeras će se održati druga polufinalna večer Eurosonga 2024. u Malmöu u Švedskoj. U četvrtak ujutro naš predstavnik Baby Lasagna oborio je svoj rekord na kladionicama u postotku šanse za pobjedu. Naime, kladionice predviđaju da će 41% pobjedtiti Hrvatska s "Rim Tim Tagi Dim".

image

Baby Lasagna

Livio Andrijic/Cropix

Neko vrijeme prije Eurosonga Lasagnu je nadmašio na kladionicama sada drugoplasirani Nemo, nebinarna osoba iz Švicarske koja izvodi pjesmu "The Code". Pjesma govori o otkivanju samoga sebe i miks je nekoliko žanrova. Njegov polufinalni nastup bit će večeras, a ovako je to izgledalo na probi, a trenutno ima 18% šanse za pobjedu.

image

Nemo na probi za drugu polufinalnu večer

Sarah Louise Bennett/Sarah Louise Bennett/ebu
image

Nemo na probi za drugu polufinalnu večer

Alma Bengtsson/Alma Bengtsson/ebu

Na trećem mjestu prema kladionicama su a. alyona & J. Heil iz Ukrajine s pjesmom "Theresa & Maria" i 9% šanse za pobjedu. U pjesmi pjevaju o Majci Terezi i djevici Mariji i ističu kako su svi sveci jednom hodali zemljom, rođeni kao ljudi. One su svoje mjesto osigurale u finalu tijekom prve polufinalne večeri.

image

Ukrajina, Alyona Alyona i Jerry Heil

Livio Andrijic/Cropix

Cijela Europa priča o Bambie Thug, nebinarnoj osobi iz Irske koja pjeva "Doomsday Blue". U utorak je nastupala u polufinalnoj večeri i svojim nastupom "digla prašinu" te su je brojni optužili za sotonizam. Bambie ističe da prakticira vještičaranje jer je to čuvena paganska tradicija. Bambie se popela na kladionicama na četvrto mjesto nakon polufinala i sada ima 7% šanse za pobjedu.

image

Bambie Thug

Jessica Gow/tt/Afp
image

Bambie Thug

Jessica Gow/Afp

Na petom mjestu na kladionicama je Talijanka Angelina Mango koja slovi za jednog od favorita, a trenutno ima 6% šanse za pobjedu. Večeras će u drugom polufinalu izvesti svoju energičnu pjesmu "La Noia", a nedavno nam je ekskluzivno za Jutarnji otkrila što misli o našem Baby Lasagni.

image

Angelina Mango na probi za drugu polufinalnu večer

Alma Bengtsson/Alma Bengtsson/ebu
image

Kladionice u četvrtak ujutro

Screenshot/

Baby Lasagna ispred Miley Cyrus

Osim što je pokorio kladionice, Baby Lasagna hit je i na iTunesu! Naime, nalazi se na 20. mjestu s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" i bolje stoji i od američke pjevačice Miley Cyrus. Ispred njega su na listi te platforme Dasha, David Guetta&OneRepublic, The Kniffers, Dua Lipa, Taylor Swift...

image

Baby Lasagna 20. je na listi iTunesa

Screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 22:11